Vrhunska metoda za preoblikovanje telesa! - 50 % na odličen tretma maderoterapije na predelu nog (30 min) v Somnium Spa! Revolucionarna tehnika v boju proti celulitu!

Za lepo in čvrsto telo! V tej ponudbi lahko izberete različne opcije maderoterapije, preverite med dodatnimi možnostmi!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,10 €
 
 

MADEROTERAPIJA je zelo zanimiva tehnika, ki izhaja iz Kolumbije. V sami terapiji se uporabljajo leseni valjčki različnih oblik. Terapija traja med 30 in 60 min (odvisno od predela).

Priporoča se za:
- dvigovanje zadnjice
- boljšo cirkulacijo
- odpravo celulita
- zmanjšanje maščobnih oblog
- relaksacijo
- boljši tonus kože

V terapiji z uporabo valjčkov in ponavjajočih se gibov stimuliramo limfni sistem in le tako pomagamo pri sproščanju toksinov iz telesa, kar pa je glavni in osnovni korak pri odpravi celulita.  Maderoterapija je odlična alternativa aparaturnim tehnikam saj da že po prvi terapiji izjemen rezultat in je 100% naravna tehnika brez alergijskih reakcij. Priporoča se minimalno 10 terapij, najmanj 2x na teden. 

Zakaj bi se odločili za MADEROTERAPIJO? Zato, ker je resnično revolucionarna tehnika v boju proti celulitu  in ker vas bo navdušila že prva terapija! Zato, ker če ste med tistimi, ki ste poskusile že 1000 in eno stvar je ta terapija tista pri kateri se vidi učinek! Zato, ker je ura, da naredite nekaj zase in se date na 1. mesto!

Zakaj MADEROTERAPIJA v Somnium Spa? Zato, ker bo opravljena strokovno in z podlago znanja 20+ let in ne le enim hitrim tečajem. Zato, ker telo pogledamo celostno in predlagamo celostno terapijo in pristop k zdravemu telesu. Zato, ker bo opravljena s srcem in ker mi je res mar za dosego vaših ciljev!

Kaj boste pridobili?
- stimulacijo limfnega sistema
- zmanjšan obseg
- povečana prekrvavitev
- boljši metabolizem
- razstrupljanje
- zmanjšanje ali odprava celulita
- bolj napet videz kože
- oblikovana in dvignjena zadnjica
- preoblikovanje teesa
- večjo samozavest ob lepšem izgledu :-)

Kontradikcije:
- nosečnost
- dojenje
- okvare žil
- tromboza
- akutna vnetja
- infekcijska stanja

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 43

Družinska vstopnica za Planet kock

Največja razstava LEGO kreacij v Sloveniji, ki jo organizira Kocke klub! Razstava bo na več kot 1.000 m² razstavnega prostora, z čez 800.000 LEGO kock, prisotnih pa bo preko 50 razstavljavcev iz Slovenije in tujine!

Super cena
Rezerviranih 145

Celodnevno kopanje in savne v wellness centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

Super cena
Rezerviranih 150

Kopanje in savnanje, Vespasianus, Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima! V tej ponudbi je na voljo tudi 4-urna vstopnica za kopanje za koriščenje med vikendi za 15,80 €!

-55%
Rezerviranih 4
NOVO

Tečaj za voditelja čolna

Edina uradna literatura v Sloveniji in edinstvena vrhunska izvedba, pod vodstvom profesionalnega skiperja s preko 20 let prakse na vseh morjih in preko 10 let izkušenj v izobraževanju!

-50%
Rezerviranih 13
-65%
Rezerviranih 2

Vgradnja vrhunskega zobnega implantata

Zagotovite si vrhunski zobni implantat priznanega proizvajalca za izjemno ceno, v katero je vključena tudi brezplačna RTG ali CT analiza!