Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Znebite se nadležne bradavice ali motečega znamenja! - 59 % na odstranitev 1 kožnega znamenja po izbiri (bradavica, lipom do 3 cm, higrom ali ksantelazma) v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled s strokovnjakom + poseg + lokalna anestezija!

Ne spreglejte vseh estetskih posegov v Polikliniki Superiora med dodatnimi možnostmi ponudbe!

50,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
121,00 €
-59%
Prihranek:
71,00 €
 
 

KIRURŠKA ODSTRANITEV ZNAMENJA
Odstranjevanje znamenja in drugih sprememb na koži se ponavadi izvede iz estetskih razlogov, pa tudi zaradi posledic poškodb kar povzroči spremembe v barvi, velikosti in obliki, ki jim lahko sledi bolečina, srbenje in/ali krvavitev. Večina znamenj in sprememb na koži je benigna, v nekaterih primerih pa gre za tumorje, ki morajo biti nujno kirurško odstranjeni in s tem preprečijo nadaljne zdravstvene nevarnosti. 

ZNAMENJE
Če je že v zgodnji fazi, je mogoče popolnoma odstraniti vse rakotvorne celice z zelo majhno možnostjo ponovnega pojavljanja. Strokovno mnenje bi morali poiskati tudi vse osebe, ki med samopregledovanjem ugotovijo, da se znamenje razvija, ima nejasne obrise ali spreminja barvo. 

BRADAVICA
Kožna bradavica se lahko pojavi na kateremkoli delu telesa. Običajno so neboleče, vendar lahko povzročijo bolečino, če so na delih telesa, ki so pogosto pod pritiskom, kot so stopala. Bradavice se prenašajo z neposrednim in posrednim stikom, najbolj ranljive za okužbo pa so osebe z zmanjšanim imunskim sistemom. 

LIPOM
Lipom je skupek maščobnih celic, ki se razraščajo v tanki vlaknasti vrečki (kapsuli), običajno tik pod kožo.  Je mehek na dotik in na splošno neboleč. V večini primerov so manjše velikosti, s premerom do enega centimetra, vendar lahko rastejo do šest centimetrov. Najpogostejši je pri odraslih, starih od 40 do 60 let. Čeprav ne povzročajo nelagodja, predstavljajo estetsko težavo, zlasti pri večjih lipomih.

HIGROM
Higrom je benign tip, kot cista, zaobljen tumor. Gre za podkožno otekanje, ki se lahko pojavi na katerem koli sklepu, kjer so vezna tkiva. Higromi povzročajo bolečine v sklepih in se lahko pojavijo nenadoma ali postopoma v nekaj mesecih.

KSANTELAZMA
Ksantelazma je pogosta kožna sprememba na očesnih vekah. Ksantelazme pomenijo maščobne obloge v koži, zaradi česar so rumenkaste barve Sicer je neškodljiva, vendar je estetski problem.

ODSTRANITEV ZNAMENJA IN NASVETI
Pred posegom je potreben pregled kože pri dermatologu, ki opravi pregled tudi s dermatoskopom. Zaradi tveganja krvavitve je priporočljivo, da se izognete zdravljenju, ki vpliva na koagulacijo krvi in ​​vsaj 10 dni pred operacijo prenehate kaditi. Na dan postopka priporočajo uporabo običajnega mila ali gela za prhanje namesto vlažilnih pripravkov. Odstranjevanje znamenj in drugih sprememb na koži se opravi v lokalni anesteziji, kar pomeni, da med posegom sicer ne spite, ampak posega ne čutite. Gre za neboleč in varen postopek. Znamenja se odstranjuje klasično kirurško s šivanjem, znamenje je  v celoti odstranjeno, kar pomeni površinski del in tisti del, ki se nahaja pod kožo.

OKREVANJE
V dneh po operaciji je potrebno redno previjati, po končanem previjanju pa se več tednov skrbi s predpisanimi kremami, da bi ublažili brazgotino. Priporočljivo je, da se izogibate večjemu fizičnemu naporu še nekaj časa tudi po operaciji (s posvetom s kirurgom). Okrevanje traja približno teden dni, vendar je priporočljivo, da se še nekaj časa izognete neposredni izpostavljenosti sončni svetlobi ali UV-sevanju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

-62%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Anticelulitni program (10 obiskov) v salonu Spa & Beauty Tea:

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!