Obnova vitalne energije! - 57 % na 45-minutno terapijo meditativnega zdravljenja duše s Theta Healing metodo, pri Društvu Feniks - Kvaliteta življenja! Z nežnimi energijami prečistite energijske centre in ponovno vzpostavite ravnovesje telesa!

Dovolite si začutiti blagodejnost energij, ki vas obdajajo!

25,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-57%
Prihranek:
34,10 €
 
 

Vse, kar nas obdaja, je energija. Znotraj harmoničnosti energij v človeku in okolju lahko prepoznamo negativne, kot tudi pozitivne energije. Ko je negativnih preveč, se počutimo slabo in obratno. Gre za spreminjanje tistega, kar imamo za negativno, slabih občutkov, torej negativno energijo v njeno pozitivno stanje. Iz slabega počutja v dobro, bolezen v zdravje…Torej v vse tisto, kar imamo radi in kar si želimo. 

Izkušena terapevtka, vam pomaga negativne energije preobrazit v pozitivne, očistimo vaše avrično polje in dobimo prostor za nove, sveže energije. Zgodi se zdravljenje preteklih travm in bolečin.

V čistem prostoru se bolje počutimo, pridobimo nazaj svojo naravno MOČ, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE, IZBOLJŠAJO SE NAM SITUACIJE NA VSEH NAŠIH POTEH. 

Dovolite si začutiti blagodejnost energij, ki vas obdajajo, dovolite si zaživeti življenje v vsej svoji polnosti – to je vaš smisel bivanja na tej Zemlji,..je vaša pravica, ki ste jo pridobili s svojim rojstvom. Dovolite si biti to – kar ste –ČUDOVITA OSEBA in začutiti sebe na vseh nivojih..

Rezultati, ki jih stranka lahko doživi: 
- fizična in psihična sprostitev,
- zmanjšanje bolečin,
- izboljšanje zdravstvenega stanja,
- zamenjava energij,
- vzpostavljanje boljšega odnosa do sebe,
- izboljšanje odnosov do drugih; prijateljev, družine, sodelavcev,
- boljša organiziranost časa,
- izboljša se kvaliteta življenja,
- izboljšanje glede prehrane in življenjskih navad; lepša, vitalnejša postava,
- izboljšana samopodoba; postanete samozavestna oseba.

Theta healing
Beseda theta izvira iz egipčanske in grške črke theta, ki med drugim pomeni tudi “duša”. Theta healing je meditativni proces, ki omogoča zdravljenje na fizičnem, astralnem, mentalnem nivoju oz. ravneh obstoja. Gre za soustvarjanje preko Kreatorja našega univerzuma oziroma sodelovanje z njim. Pri teh procesih se dobesedno izreka določene zapovedi, ukaze, lahko se spreminja, briše in vstavlja nove podzavestne programe (reprogramming) in še mnogo več. In ker je pri teh procesih aktivnost človeških možganov nekje med 4- 7 Hz (hertz je mera za frekvenco) se pač imenuje theta, healing pa zato ker se gre za zdravljenje. Metodo je razvila ga. Vianna Stibal, po tem, ko so ji leta 1995 povedali, da ima raka in se njeno življenje izteka. Ko si je s to metodo čudežno pozdravila limfnega raka, je kmalu začela množično sprejemati ljudi z različnimi težavami in jih zdraviti. Kasneje so jo ljudje prosili, če bi tudi njih naučila to tehniko in tako so začeli nastajati prva predavanja. Na začetku je Vianna tehniko poimenovala Orian, ko pa so znanstveniki potrdili, da se tehnika izvaja v theta stanju zavesti jo je poimenovala v Theta healing.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofije, Slovenija

Gladka koža! Trajno odstranjevanje dlak z diodnim laserjem!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 3
NOVO Gradec, Slovenija

Mega pustolovščina v Adrenalinskem parku ob Kolpi

Začuti adrenalin in si oglej najboljši razgled na reko Kolpo. Zagotovljena zabava za vso družino na enem najvarnejših adrenalinskih parkov v Sloveniji!