Energetska diagnostika! - 65 % na analizo in pregled energetskega telesa + slikanje AVRE z uporabo Kirlianove GDV kamere dr. Korotkovin, pri The Academy Su! Objektivna metoda ugotavljanja energetskega stanja v človeku!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi alternativno zdravljenje z izvorno frekvenco svetlobe in informacije SU ali terapijo za odpravo travme za 29,90 €!

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
72,00 €
-65%
Prihranek:
47,00 €
 
 

GDV kamera dr. Korotkova je prva naprava na svetu, ki meri distribucijo energijskih snopov pri bioloških objektih, čemur pravimo energijska homeokineza. Metoda omogoča tudi objektivno razlago karakteristik energij na znanstveni stopnji. Zmožnost branja avre omogoča vpogled v mnogo več kot samo v fizično telo. Z uporabo moderne računalniške GDV tehnologije je možno izvesti inovativne eksperimente na področju telepatije, telekineze ter energijskega zdravljenja. Razvite so bile posebne tehnike za preverjanje sprememb posameznikovega stanja med meditacijo, duhovnim zdravljenjem ali treningom. Polje zdrave aktivne osebe je gosto, enotno, barve se rahlo spreminjajo od modre do oranžne in rumene. »Zevi« in plameni so pokazatelji motenj pri distribuciji energije energijskemu polju. Nakazujejo na motnje na duševni, funkcionalni in na ravni organov.

Pri Kirlianovi kameri ne merimo toplote v prstih, kot nam je znano iz prstanov, ki pokažejo psihično stanje človeka in delujejo na osnovi sprememb termoregulacije. Pri Kirilanovi GDV kameri gre za zajem energije, ki gre okrog prstov, saj vemo, da imamo na koncu prstov živčne končiče in energetske meridiane, ki oddajo signale. Slikamo torej blazinice prstov na roki, iz katerih programska oprema sestavi celotnoenergijsko polje človeka - avro. Ko zaženemo slikanje, se v kameri sproži foton, iz prsta pa se odbije elektron iz energijskega polja okoli prsta. Na ta način dobimo žarčenje okrog prsta. Kot zanimivost naj povemo, da slikanje avre lahko še izvedemo, če manjka prva in druga falanga oz. členek prsta, prav tako, če človeku manjkajo posamezni prsti. V tem primeru slikamo prst na drugi roki. Če na primer človeku manjka sredinec na desni roki, potem na mestu, kjer je sredinec desne roke, poslikamo sredinec leve roke. Bistveno je seveda, da poslikamo vse prste. Če je kdo invalid brez dlani oz. prstov, torej, da nima niti ene roke s prsti, slikanje avre žal ni mogoče izvesti – vsaj ne s Kirlianovo GDV kamero. In, ko smo že pri omejitvah naj povem tudi, da slikanje ni možno pri ženskah z dolgimi nohti. Le-ti morajo niti primerno ostriženi.

Pri slikanju korone prstov torej dobimo fotografijo, ki ustreza slikanju visokofrekvenčnega polja okoli človeka, kjer pride do ionizacije plina in nastanka svetlobe. Tu gre za objektivno metodo, pri kateri potuje informacija, zajeta s kamero, v računalnik, kjer sofisticirana programska oprema sestavi sliko avre človeka in ponudi vse informacije o delovanju organov, žlez z notranjim izločanjem in stanju energetskih centrov oz. čaker. Gre torej samo za izpostavitev visoko napetostni energiji, pri čemer ni nikakršne nevarnosti, da bi na primer prišlo do tresenja, negativnih vplivov sevanja, kot jih poznamo pri rentgenskem slikanju ipd., saj gre tu le za stimulus, ki omogoči odcepitev fotona, kar pomeni, da v prstu povzročimo mikro cirkulacijo, kar je samo dobro, pozitivno. Kamera objektivno meri fizikalne spremembe, ki so bile narejene, človek pa avro lahko zaznava z višječutnimi zaznavami oz. jasnovidnostjo, ki je seveda subjektivna in kot taka ne more ponuditi pravega stanja, saj bo skoraj vsak ekstrasenz polja zaznaval drugače in jih drugače tudi opisoval. Pri Kirlianovi GDV kameri do česa takšnega ne more priti, saj je narejena po vedno enakih standardih, ki tudi vedno pokažejo enake rezultate.

Pri Kirlianovi GDV kameri ne gre več za klasično slikanje avre, pač pa temelji na računalniški tehniki, ki zazna avro vsakega prsta posebej, na njihovi osnovi pa po načelih holizma računalniško izriše avro celega telesa. Kirlianovo GDV kamero za slikanje avre v Rusiji uporabljajo tudi kot diagnostično sredstvo, saj so nedvomno znanstveno dokazali, da se v avričnem energijskem polju človeka pojavi energijska deformacija prej (ponavadi 2-3 mesece v naprej), kot pa se odrazi na fizičnem telesu, in da je naše zdravje odvisno od našega razmišljanja in čustvovanja. Kot zanimivost povejmo, da je pri človeku, obolelem za rakom, Kirlianova GDV kamera zaznala identično avrično deformacijo kot pri človeku, ki raka sicer (še) nima, a o njem veliko razmišlja in se ga boji. Pri nas slikanje avre izvajamo z najnovejšo, originalno Kirlianovo GDV kamero dr. Korotkovin uporabljamo najnovejšo programsko opremo GDV 2016 Biowell, ki ima izboljšan algoritem za preračunavanje in dodanih precej več organov, za katere sistem ugotavlja energetska neskladja. Opravljena energetska diagnostika je tako natančnejša, zanesljivejša in daje več informacij. Po opravljenem slikanju avre klientu interpretiramo podatke in mu naknadno po elektronski pošti pošljemo lično izdelano poročilo v elektronski obliki z vsemi zajetimi podatki in grafičnimi prikazi stanja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Koper, Slovenija

60-minutna antistresna masaža celega telesa z bambusovimi palicami

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!