- 72 % na bon v vrednosti 920 € za povečanje prsi v Polikliniki Arcadia v Daruvarju: povečanje prsi + splošna anestezija + 24-urno bivanje na Polikliniki + prva pooperativna kontrola v 7 dneh po posegu na Polikliniki Arcadia!

Takoj plačate le kupon 1nadan, 256 €. Doplačilo, 2.299 € do akcijske cene 2.555 € (polna cena storitve znaša 3.475 €), pa poravnate v sami ordinaciji.

Poliklinika Arcadia
Poliklinika Arcadia
256,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
920,00 €
-72%
Prihranek:
664,00 €
 
 

Dojke so simbol ženstvenosti skozi celotno človeško zgodovino. Specifične estetske preference so se skozi čas in prostor spreminjale, a so lepo oblikovane in primerno polne prsi vedno znak lepote.
Ženske se za povečanje dojk odločajo iz različnih razlogov, zato ker imajo občutek, da so premajhne, neenake ali asimetrične, ker bi želele doseči velikost po dojenju ali večji izgubi telesne teže, zaradi abnormalnega razvoja dojk (npr. tuberozne dojke) in za rekonstrukcijo dojke po predhodnem kirurškem posegu.

Več o posegu, pripravah nanj, rezultatih in druge informacije o povečanju dojk preberite tukaj.

Poseg izvaja mr. sc.Bojan Ignatovski, dr. med. Preberite njegov življenjepis.
Več o sodelavcih Poliklinike preberite na povezavo o medicinskem osebju.

Poliklinika Arcadia je prva ordinacija za estetsko kirurgijo na področju Republike Hrvaške.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 100

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-54%
Rezerviranih 22

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

-50%
Rezerviranih 42

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Rezerviranih 44

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 2

Celodnevna kopalna karta za Termalno kopališče Lenti

Popoln dan sprostitve in vodnih užitkov!

Super cena
Rezerviranih 18

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!