- 75 % na paket zobozdravstvenih storitev v ordinaciji Dental Horvat v Samoboru: pregled in posvet + ortopantomografsko slikanje (RTG) + čiščenje zobnega kamna + poliranje s profilaktično pasto in peskanje + profilaksa s fluorom!

Visokokakovostna storitev v Samoboru, tik za slovensko-hrvaško mejo! Ne spreglejte vseh opcij ponudbe med dodatnimi možnostmi!

33,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
133,00 €
-75%
Prihranek:
100,00 €
 
 

Zasebna zobna ordinacija Horvat iz Samobora temelji na znanju in družinski tradiciji, ki traja že več desetletij. Da bi pacientu zagotovili celovito skrb za zdravje, so stomatološke storitve dopolnjene s storitvami s področja parodontologije. V sklopu ordinacije je tudi dentalni laboratorij.
Laboratorij neguje tri desetletja dolgo tradicijo z jamstvom vrhunske kvalitete dela in tridesetletnimi izušnjami lastnikov in vodij laboratorija, ki opravljajo tehnično in estetsko najzahtevnejše posege. Dodelan spoj sodobne tehnologije, vrhunskih materialov in interdisciplinarnega sodelovanja omogočajo zagotavljanje vrhunskih storitev vsem pacientom.
Na voljo so tudi parkirna mesta, brezplačen wi-fi in otroški kotiček.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 140

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 1345

Celodnevno kopanje v Zdravilišču Radenci

Vstopite v svet termalnih mehurčkov! V tej ponudbi lahko izberete tudi celodnevno kopanje + dunajski zrezek s prilogo za 12,60 €.

Super cena
Rezerviranih več kot 100

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-55%
Rezerviranih 4
NOVO

Tečaj za voditelja čolna

Edina uradna literatura v Sloveniji in edinstvena vrhunska izvedba, pod vodstvom profesionalnega skiperja s preko 20 let prakse na vseh morjih in preko 10 let izkušenj v izobraževanju!

-64%
Rezerviranih 5
NOVO

Tehnično oblikovanje diplomske ali magistrske naloge

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 12. 2019!

-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Spletna delavnica za otroke POZITIVNA SAMOPODOBA

Delavnica deluje meditativno in otrokom pomaga pri grajenju stika s seboj in preseganju čustvenih izzivov, hkrati pa jim omogoča, da zgradijo pozitivno mnenje o sebi!