SUPER CENA za 8-dnevni oddih za do 4 osebe v modernih, luksuznih apartmajih Di Blu z lastno plažo v Novem Vinodolskem: 7x nočitev + neomejeno koriščenje zunanjega bazena, savne in fitnesa + wi-fi in parking!

Ne spreglejte vseh aranžmajev in terminov v apartmajih Di Blu med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Nepozaben oddih v apartmajih Di Blu z lastno plažo
Nepozaben oddih v apartmajih Di Blu z lastno plažo
Nepozaben oddih v apartmajih Di Blu z lastno plažo
Nepozaben oddih v apartmajih Di Blu z lastno plažo
Nepozaben oddih v apartmajih Di Blu z lastno plažo
Nepozaben oddih v apartmajih Di Blu z lastno plažo
1260,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 63,00€ na eDenarnico

Apartmaji Di Blu - Novi Vinodolski
Apartmaji ob morju s plažo in bazenom

Apartmaji Di Blu, zgrajeni leta 2018, so moderni, luksuzni in popolnoma opremljeni apartmaji ob plaži v Novem Vinodolskem. Bazen, savna in fitnes so gostom vedno na razpolago. Vsak apartma ima veliko kuhinjo, dve dvoposteljni spalnici s king size posteljo, dve veliki, moderni kopalnici, LCD TV, klimo, brezplačni brezžični dostop do interneta, krasen  pogled na morje in nepozabne sončne zahode ter balkon ali teraso. Plaža je oddaljena le nekaj korakov oziroma točno 20 m od apartmaja. Hiša stoji v najlepšem delu Novega Vinodolskega. Spredaj je brezplačno parkirišče za vaš avto. Šest velikih luksuznih apartmajev vas čaka, da vam polepša dopust.

Začnite torej svoje sanjske počitnice na Hrvaškem v apartmajih Di Blu. Če želite preživeti dan na plaži ali ob bazenu s pogledom na plažo in Jadransko morje, če se želite zjutraj zbuditi ob pogledu na modrino morja ali preprosto doživeti resnično romantične sončne zahode z ljubljeno osebo, so apartmaji Di Blu prava izbira za vas. Zagotavljamo vam najlepšo počitniško izkušnjo, kar ste jih daj doživeli.

Novi Vinodolski je turistično mesto v Kvarnerju, na enostavno dostopni lokaciji, od letališča na Krku pa je oddaljeno le 30 km. Krasno urejene plaže, opremljene z atraktivnimi športnimi vsebinami, med katerimi še posebej izstopa peščena plaža Lišanj, obdana z borovim gozdom, so privlačne za otroke in odrasle. Staro mestno jedro, ki se vzpenja od morja proti vrhu strmega hriba, je prepredeno s kamnitimi ulicami, kjer boste našli številne kulturno-zgodovinske spomenike, ki pričajo o dolgi zgodovini mesta, ki tam stoji že od časov rimske dobe. Med njimi izstopajo obzidje rimske trdnjave Lopsica, ostanki samostana Paulini, hiša bratov Mažuranić, stolp Kvadrac (ostanek frankopanskega kaštela, v katerem je bil sestavljen Vinodolski zakonik, eden najpomembnejših srednjeveških dokumentov) in številni drugi. Ob odličnih namestitvenih možnostih, ki jih mesto ponuja, boste tam našli tudi mestno pristanišče z vezi in različne športno-rekreativne objekte, bazene in druge vsebine, ki bodo popestrile vaš oddih.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Doživetje na Bledu s skakanjem v trampolinskem Fun parku Zaka

Ponudba velja za otroke do 15 leta starosti!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
Laško, Slovenija

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-50%
Oseb: 1
Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!

Super cena
Oseb: 1
Dobova, Slovenija

Odrasla vstopnica za živalski park Na Jasi

V tej ponudbi lahko izberete tudi otroško vstopnico (od 3 do 7,99. leta) za živalski park Na Jasi, za 2,50 €!

Super cena
Oseb: 1
Barban, Hrvaška

Vstopnica za adrenalinski park Glavani

Vrednost kupona je 12,00 €. Razliko 47,00 € do polne cene (59,00 €) plačate direktno ponudniku. Poskusite nekaj zabavnega in novega - obiščite najboljši pustolovski park v Istri!