Neverjetni oddih za družino ali prijatelje! SUPER CENA 4-dnevni najem ekskluzivne wellness počitniške hiše Mala vila Rebeka v Gorskem Kotarju: 3x nočitev za do 8 oseb + posteljnina in brisače + neomejeno koriščenje wellnessa v hiši + končno čiščenje!

Izkoristite edinstveno priložnost za oddih v sodobno opremljeni počitniški hiši ob obronkih Gorskega Kotarja! Ne spreglejte vseh aranžmajev in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
480,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 24,00€ na eDenarnico
Ponudba zaključena

Počitniška hiša na vzhodnih obronkih Gorskega Kotarja ...

Lesena hiša v majhni vasici na pobočju je obdana z neokrnjeno naravo, opremljena pa je bila z veliko volje, truda in ljubezni. Hiša je v celoti lesena z lesenim pohištvom v toplem, a hkrati sodobnem stilu, katerega glavni cilj so ogodje, intima in popolno udobje.

V pritličju hiše so hodnik, kuhinja z vsemi potrebnimi napravami, posodo in pripomočki, jedilnica in velika dnevna soba s kaminom za prijetne večere ob prasketanju ognja.
Ob lepih dnevih boste iz dnevne sobe z veseljem stopili na sončno teraso pred hišo in uživali v udobnem ležalniku. Zunaj je tudi velik zunanji kamin za pripravo jedi z žara, če vreme to dopušča.

V nadstropju so kopalnica v lesu s hidromasažno tuš kabino in toaleto ter tri spalnice. Dve spalnici sta opremljeni z zakonsko posteljo in imata izhod na veliko teraso. V tretji spalnici sta dve ločeni postelji, ki pa se lahko po potrebi sestavita v zakonsko. Na voljo je tudi otroška posteljica. V dnevni sobi je tudi trosed, ki ga je mogoče razstaviti v ležišče za 2 osebi. Hiša tako skupno ponuja 6+2 postelji. Vsaka soba je prijetno opremljena in ima TV sprejemnik.

V Mali vili Rebeka so še posebej ponosni na wellness center, ki ga sestavljajo finska savna za 4-6 oseb, hidromasažni bazen za 6 oseb, ležalniki za počitek, tuš cona in sanitarni vozel. Kopali in savnali se boste ob prijetni glasbi in prelepi intimni razsvetljavi "zvezdnega neba". Iz wellness oaze lahko izstopite na krasno veliko teraso ter uživate v miru neokrnjene narave.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Doživetje na Bledu s skakanjem v trampolinskem Fun parku Zaka

Ponudba velja za otroke do 15 leta starosti!

Super cena
Oseb: 1
Laško, Slovenija

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-50%
Oseb: 1
Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!

Super cena
Oseb: 1
Dobova, Slovenija

Odrasla vstopnica za živalski park Na Jasi

V tej ponudbi lahko izberete tudi otroško vstopnico (od 3 do 7,99. leta) za živalski park Na Jasi, za 2,50 €!

Super cena
Oseb: 1
Barban, Hrvaška

Vstopnica za adrenalinski park Glavani

Vrednost kupona je 12,00 €. Razliko 47,00 € do polne cene (59,00 €) plačate direktno ponudniku. Poskusite nekaj zabavnega in novega - obiščite najboljši pustolovski park v Istri!