Stanje zelo globoke sprostitve! - 60 % na odlično 60-minutno ThetaHealing terapijo! Meditacijski proces, ki omogoča fizično, psihološko in duhovno zdravljenje!

Spremenite svoje življenje!

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-60%
Prihranek:
45,10 €
 
 

THETAHEALING TERAPIJA
Ko v življenju pridete do točke, kjer se vprašate zakaj vam življenje prinaša vedno znova podobne situacije, bolezni in stanja, v katerih vedno izgubljate sebe in si želite prevzeti vajeti v svoje roke, je svetovanje ena na ena prava odločitev. ThetaHealing je meditacijski proces, ki omogoča fizično, psihološko in duhovno zdravljenje. Edini pogoj za učinek te tehnike je, da verjamete v "nekaj".

ThetaHealing je meditacijski proces, ki omogoča fizično, psihološko in duhovno zdravljenje s pomočjo osredotočene molitve h Kreatorju. Edini pogoj za učinek te tehnike je, da verjamete v ˝nekaj˝. Vseeno je, kako to ˝ nekaj ˝poimenujete; Bog, Alah, Buda, Univerzum...

ThetaHealing ne izraža nobenih verskih usmeritev. Theta stanje je stanje zelo globoke sprostitve, kakršno se uporablja v hipnozi. Možganski valovi theta, predstavljajo podzavest, nadzorujejo tisti del možganov, ki se v plasteh nahaja med zavestnim in podzavestnim umom in vsebuje spomine  in občutke, ter nadzorujejo naše pristope, prepričanja in obnašanje. Valovi theta so vedno ustvarjalni, navdihujoči in jih spremljajo značilni duhovni občutki.

Zavedajte se, da resnega zdravstvenega stanja ne smete reševati sami brez predhodnega posveta z zdravnikom in da tehnika ni mišljena kot dopolnilo ali nadomestilo za uradno medicinsko oskrbo ali zdravljenje. Ne dajemo zagotovil, saj je odgovornost na vas. To prevzamete, ko ugotovite, da imate moč spremeniti svoje življenje. Vedno v vaše najvišje in najboljše dobro.

Edina Seferović se je po rojstvu hčere iz čistega analitičnega uma popeljala v svet energij. Spoznala je, da je to delo, del njenega poslanstva. Dela na sebi in s podporo tudi druge popelje na pot osebne rasti. Podjetje je v zagonu, poleg vodenih delavnic, osebnih svetovanj, pripravlja tudi program za podjetja. Ima certifikat delovanja na področju Basic DNA in Advanced DNA.

Seznam certificiranih TH praktikov si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!