Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

- 50 % na PRP pomlajevanje obraza v Polikliniki Superiora! Tretma se izvaja z uporabo inovativnega kozmetičnega aparata Mesogun, rezultati so opazni takoj, sčasoma postajajo še vse bolj vidni, poseg je povsem naraven, brez bolečin in nima stranskih učinkov!

Ne spreglejte vseh estetskih posegov v Polikliniki Superiora med dodatnimi možnostmi ponudbe!

80,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
161,00 €
-50%
Prihranek:
81,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Kaj je PRP terapija z matičnimi celicami?
Pomlajevanje z lastnimi matičnimi celicami je najbolj naravna in najbolj varna metoda pomlajevanja kože. Matične celice v PRP metodi učinkovito obnavljajo kožo tako, da spodbujejo intenzivnejšo tvorbo kolagena. Pomlajevanje z lastnimi matičnimi celicami je estetsko-koretivni poseg, ki se opravlja na področju obraza, vratu, dekolteja in udov. Pomembno vlogo pri pomlajevanju igra tudi kri oziroma trombociti. Ti so ključni za izboljšanje zdravja kože in kot takšni upočasnjujejo znake staranja.

Krvna plazma
Pomlajevanje z lastnimi matičnimi celicami temelji na funkciji krvne plazme. Prav angleška kratica PRP (Platelet Rich Plasma) se nanaša na plazmo, bogato s trombociti. Krvna plazma je izvencelična tekočina, ki ne vsebuje levkocitov in eritrocitov, temveč trombocite, vodo, soli in beljakovine - pomembne sestavine za obnovo in pomlajevanje kože.

Rast popularnosti
Pomlajevanje z lastnimi matičnimi celicami je revolucionarna metoda obnavljanja kože, ki beleži hitro rast popularnoti v zadnjih nekaj letih. Poleg tega, da gre za najbolj naravni način za obnovo kolagena, je PRP tretma privlačen tudi zato, ker ga je mogoče izvajati na različnih delih telesa.
Pomlajevanje z lastnimi matičnimi celicami lahko pomladi videz, zmanjša gube, brazgotine in strije, poveča ustnice, korigira podočnjake in odstrani celulit.

Potek posega
Poseg se začne z odvzemom krvi, iz katere se s posebnimi postopki izloči krvna plazma. Nato se celice vbrizgajo v kožo, kjer začnejo delovati. Globinsko vbrizgana plazma deluje močneje kot pri površinskem vbrizgavanju. Anestezija za PRP ni potrebna, razen če gre za pomlajevanje na področju ustnic.

Ponavljanje tretmaja
Kljub temu, da so rezultati vidni že po prvem tretmaju, je za dolgotrajne rezultate tretmaje potrebno ponavljati. Priporočljivo je, da se v tednih in mesecih po prvem tretmaju ta ponovi še trikrat, ko pomlajevanje postane vidno, pa vzdrževanje želenega nivoja enkrat letno.

Potek okrevanja in koristni nasveti
Pomlajevanje z lastnimi matičnimi celicami ne zahteva okrevanja. Če gre za pomlajevanje obraza, pacientom svetujejo enodnevno mirovanje. Po tretmaju na drugih delih telesa lahko isti dan opravljate normalne aktivnosti.Rezultati
Pomlajevanje z lastnimi matičnimi celicami hitro daje rezultate.
Zadovoljstvo pacientov je veliko, dodatna prednost te vrste pomlajevanja pa je kontinuirano in vsakodnevno izboljšanje stanja kože.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!