Znebite se pomarančne kože! - 50 % na odličen 60-minutni paket tretmajev za preoblikovnanje telesa: elektrostimulacija + limfna drenaža + body wrapping, v centru Bodylife na Ptuju!

Zmanjšajte obseg telesa in izboljšajte tonus kože!

Preoblikovanje telesa
Preoblikovanje telesa
22,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-50%
Prihranek:
22,50 €
 
 

Center Bodylife vam nudi popolno skrb za vaše telo in združuje vse na enem mestu. V njem se lahko preoblikujete, okrepite, razgibate, sprostite duha skozi masažne tehnike in nove tehnike sproščanja in se naučite zdravega vzorca prehranjevanja zase in za vso družino.

Elektrostimulacija
povzroči draženje motoričnih živčni vlaken s pomočjo električnih impulzev. S tem povzroči krčenje mišic, ki je podobno zavestnemu krčenju mišic. Elektrostimulacija omogoča optimalno krčenje mišic z najmanjšo možno količino energije, zato je stimulacija bolj prijetna in učinkovita. Z neinvazivno tehnologijo lahko prilagajamo parametre stimulacije posamezniku in izbranim mišicam. Izboljšuje tonus kože in krepi posamezne skupine mišic.

Body wrapping je najbolj učinkovit v kombinaciji s pressoterapijo(limfna drenaža) ali grelno blazino, saj dodatno pospeši limfo po telesu in izloči strupe in odvečno vodo.
Je 45-minutni poseg namenjen zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju tonusa kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah.
Cimetov gel, ki krepi vezno tkivo in čisti povrhnjico vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo, ovijemo s posebno folijo. Ta zagotavlja, da vse fitoaromatične naravne sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksicirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.
Cecropija -grapefruit je nov proizvod za body wrapping, ki s svojo formulo globinsko razgrajuje maščobe, izčiščuje kožo in podkožno tkivo, odvaja odvečno vodo in razstruplja telo. Pri postopku se najprej napravi peelingtelesa, nato se povije telo s posebno folijo.
Bodywrapping je najbolj učinkovit v kombinaciji s pressoterapijo(limfna drenaža) ali grelno blazino, saj dodatno pospeši limfo po telesu in izloči strupe in odvečno vodo.Obvezno se v času trajanja tretmaja veliko pije (vodo ali nesladkani čaj), do 3 litre na dan!

Limfna drenaža je koristna zaradi medicinskih in kozmetičnih indikacij kot so: aknasta in problematična koža, alergije in kožni ekcemi, endemi po mastektomiji, po plastičnih in lepotnih operativnih posegih, po ortopedskih in drugih operativnih posegih, poškodbah, rapturah mišic, vnetni revmatizem, artroze, sistemska obolenja vezivnega tkiva, osteoporoza, lokalna kronična vnetja respiratornega trakta, zatekanje nog, zabuhlost in očesni mešički, nosečnost/strije, stres, ohranjanje tonusa, elastičnost kože med hujšanjem, splošna regeneracija organizma, krepitev imunskega sistema, celulit.

Pospešite izločanje tekočin iz telesa in s tem odpravite težave z zastajanjem tekočine in odpadnih snovi v posameznih delih telesa. Hkrati odpravite tudi mehki celulit. Spodbuja delovanje limfnega sistema in pomaga pri izboljšanju cirkulacije.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Permanentni make-up po izbiri v Frizerskem salonu Hair dance

S permanentnim ličenjem boste vedno urejene!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska zlata masaža celega telesa AFRODITA - NOVA ENERGIJA!

Sprostitev in razvajanje duše in telesa! Razvajanje je tudi popolno darilo za ljubljeno osebo!

-50%
NOVO Dobrovce pri Mariboru

Redni servis avtomatskega menjalnika za osebni avtomobil

Poskbite za pravočasni servis tvojega jeklenega konjičeka!

Super cena
Oseb: 3
NOVO Maribor, Slovenija

Družinsko striženje v salonu Frizerstvo Weis

Omislite si nove frizure!