Masažna sprostitev po stresnem in napornem dnevu! - 50 % na 60-minutno sprostitveno masažo celega telesa v Centru dobrega počutja Deja!

Zagotovite si sprostitev s pomočjo masaže, ki jo vaše telo potrebuje, a mu jo premalokrat zagotovite.

60-minutna sprostitvena masaža celega telesa
60-minutna sprostitvena masaža celega telesa
15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
32,00 €
-50%
Prihranek:
16,10 €
 
 

V mesecu januarju je svoja vrata odprl Center dobrega počutja Deja s svojo bogato ponudbo storitev za boljše počutje in lahkotno življenje. Če želite svojemu telesu privoščiti relaksacijo in hrepenite po spremembah v življenju, je njihov center primeren kraj za vas.

Sprostitvena masaža je namenjena vsem, ki imate težave s pomanjkanjem energije, ste zaradi vsakodnevnih obveznosti neprestano pod stresom ali imate težave z nespečnostjo. Prav tako je namenjena vsem, ki želite sprostiti svoje telo in se počutiti bolj vitalni in polni energije. Sprostitvena masaža dela prave čudeže, saj vas bo popeljala do stanja popolnega miru in harmonije. Ob umirjenih gibih, sproščujoči glasbi in uporabi eteričnih olj bo vaše telo sproščeno in misli daleč stran od vsakodnevnega stresa. Zagotovite si sprostitev s pomočjo masaže, ki jo vaše telo potrebuje, a mu jo premalokrat privoščite.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!