Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Permanentni make-up po izbiri v Frizerskem salonu Hair dance

S permanentnim ličenjem boste vedno urejene!

Vedno zapeljive! - 53 % na permanentni make-up po izbiri v Salonu Beauty Dance: ALI nova metoda japonskega vrisovanja dlačic + permanentnega senčenja obrvi (obstojnost 1-2 leti) ALI permanentna obroba ustnic ALI permanentna obroba oči (eyeliner obroba zgornje in spodnje veke)!

S permanentnim ličenjem boste vedno urejene!

70,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
150,00 €
-53%
Prihranek:
80,00 €
 
 

Zakaj in za koga je primeren permanentni make-up?
Za permanentni make-up se odločimo, ker si enostavno želimo biti urejene in dovršene ves čas in ne le za službo ali ob posebnih priložnostih. S permanentnim ličenjem si prihranimo jutranji čas in nervozo, ko si moramo natančno zarisati linije na očeh ali poudariti obrvi in ustnice. To je še posebje priročno pri tistih ženskah, ki so slabovidne in zato tudi starost tu ni omejitev, ravno nasprotno. Veliko strank je žensk po 70. letu starosti, saj linije ustnic zbledijo ob enem pa se začnejo soočati z izgubo ali redčenjem dlačic kot so obrvi in trepalnice.

Mnoge tudi zase pravijo, da niso dovolj natančne in ne vedo kako se pravilno ličiti, da bi ob enem še vedno izgledale kar se da naravno. Naravni izgled permanetnega make-upa je tudi njihovo vodilo in stil, ko vam priporočajo kaj bi vam najbolje pristajalo.

Permanetno ličenje priporočajo tudi ženskam, ki imajo različne kožne alergije, ki jim onemogočajo vsakodnevno ličenje saj veliko ličil draži kožo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!