Za lep nasmeh in zdravo telo! - 80 % na odstranjevanje črne/sive/amalgamske zalivke + GRATIS: ozonska terapija za odstranitev bakterij pod amalgamsko zalivko, pri Zobozdravstvu Sowelo!

Lahko se sprostite in zaupate izkušenemu osebju!

zobozdravnik
zobozdravnik
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-80%
Prihranek:
80,10 €
 
 

Široko se nasmejte z zdravimi in bleščečimi zobmi!

Ste vedeli, da amalgamske (črne/temne/sive) zalivke (plombe) lahko povzročijo demenco in prispevajo k razvoju avtizma pri nerojenih otrocih? Res je.

Prva slaba lastnost amalgamskih zalivk je, da moramo pri izdelavi obrusiti večji del zoba kot pri kompozitni (beli) zalivki, dodatno amalgamska zalivka vsebuje živo srebro, ki dokazano povzroča demenco. Zanimivo dejstvo je, da če imamo v ustni votlini štiri večje amalgamske zalivke, na dan zaužijemo isto količino živega srebra, kot ga najdemo v najbolj onesnaženi ribi na svetu. Dodatno, živo srebro iz amalgamskih zalivk potuje po telesu nosečnice in se nabira v posteljici, več kot ima nosečnica amalgamskih zalivk, več živega srebra se nabere in negativno vpliva na zdravje nerojenega otroka. Raziskave dokazujejo, da je imelo kar 94 % mater avtističnih otrok amalgamske zalivke.

Sama menjava amalgamskih zalivk zahteva dodatno previdnost s strani zobozdravstvenega osebja. Amalgamsko zalivko je treba najprej izolirati od preostalih zob in ustne votline z uporabo koferdama, šele nato se z uporabo posebnih svedrov odstrani in zamenja s kompozitno.  
Pri nas pacientu dovajamo svež zrak s posebno napravo, da ne vdihuje hlapov, ki nastajajo med odstranjevanjem zalivke. Pri nepravilni odstranitvi lahko pride do zastrupitve z živim srebrom. So primeri, ko je pacient pristal v bolnišnici zaradi nepravilnega odstranjevanja.  
Sedaj Vam pri Sowelo po neverjetni ceni ponujamo odstranjevanje škodljivih amalgamskih zalivk s kisikovo terapijo in specializiranimi svedri ter koferdamom. Napravite pravilno odločitev in vstopite v akcijo za svoje zdrave.

Paket vključuje brezplačno ozonsko terapijo, s katero odstranijo bakterije pod amalgamsko zalivko, preden napravijo kompozitno - belo zalivko, vendar to še ni vse, samo pri njih vam napravljeno zalivko premažejo s posebnim gelom, ki ji zagotavlja lepši lesk in bolj naraven videz.

Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 125

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 1123

Celodnevno kopanje in savne v termalnem centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

Super cena
Rezerviranih 11
NOVO

Žar plošča Cesarsko razvajanje za 2 osebi

Razvajajte želodčke s slastnimi specialitetami balkanske kuhinje!

-50%
Rezerviranih 4
NOVO

Tečaj tenisa za otroke

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 20-urni tečaj tenisa za odrasle za 80 €!

-52%
Rezerviranih 4
NOVO

Keratinsko vihanje in barvanje trepalnic

Za čudovite, optično podaljšane in okrepljene naravne trepalnice!