Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Lepši dekolte in več samozavesti! - 56 % na bon v vrednosti 877 € za povečanje prsi z vstavitvijo silikonskih vsadkov/implantatov v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled + poseg + bivanje v polikliniki 24 ur po operaciji + splošna anestezija!

Takoj plačate le kupon 1nadan, 384 €. Doplačilo, 2.174 € do polne vrednosti 3.051 €, pa poravnate v sami ordinaciji.

Povecanje prsi
Povecanje prsi
384,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
877,00 €
-56%
Prihranek:
493,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Kaj je povečanje prsi?
Povečanje prsi je najbolj priljubljen kirurški poseg pri ženskah. Iz leta v leto se število tovrstnih posegov veča, in po nekaterih podatkih je povečanje prsi zasedlo prvo mesto na lestvici najbolj priljubljenih estetskih posegov po svetu. Za povečanje prsi se ženske najpogosteje odločajo zaradi želje po izboljšanju videza in povečanju samozavesti. Nezadovoljstvo s prsmi se pojavi po izgubi telesne teže in po dojenju, in takrat lahko kirurški poseg zelo pomaga. Čeprav je povečanje prsi estetski poseg, se je potrebno pred samo izvedbo dobro informirati in se posvetovati s kirurgom. Uspeh posega je praktično stoodstoten, kar je mogoče pripisati predvsem kvalitetnim konzultacijam, vrhunskemu kirurgu in realnim pričakovanjem. V nasprotnem primeru so lahko posledice neprijetne ali je pacientka nezadovoljna s spremembo.

Priprava pacienta
Ko se dokončno odločite za povečanje prsi, je nujno, da približno dva meseca pred posegom nehate kaditi, kirurg pa vam bo prav tako priporočil jemanje aspirina in določenih rastlinskih pripravkov dva tedna pred operacijo. Na dan operacije ne jejte in ne pijte.

Potek posega
S povečanjem dojk se ne spremeni samo volumen, temveč se korigirata tudi oblika in polnost. Popolno izvedeno povečanje prsi izboljša vse te tri lastnosti, za popolne rezultate pa je najprej potrebno določiti pričakovanja pacienta. Kirurg in pacient se skupaj odločita o velikosti implantatov, ki bodo vstavljeni pod tkivo dojke. Prav velikost implantata je ključna za uspešen poseg. Pričakovanja pacienta morajo biti zato realna, saj lahko preveliki implantati povzročajo težave po operaciji. Vsako tkivo lahko prenese določeno velikost implantata. Če so implantati preveliki, lahko sčasoma postanejo vidni ali povzročajo povešanje prsi.
Sama operacija v veliki večini primerov traja dve do tri ure. Pacient je med operacijo v splošni anesteziji. Rez se izvede pod spodnjim robom bradavice, v nekaterih primerih tudi pod pazduho. Po tem se vstavijo implantati. Glede na vrsto in velikost implantatov je te mogoče namestiti pod tkivo ali pod mišice.

Implatanti
Implatanti se delijo po različnih kriterijih, kot so tekstura, oblika in volumen. Ko gre za teksturo je najpogostejši izbor pacientk in kirurgov silikonski implantat, polnjen z viskoznim silikonskim gelom. Razlog za to je najbolj naraven videz in najmanjša vidljivost implantata skozi kožo. Po drugi strani pa trendi v ZDA na primer kažejo, da pacientke vse pogosteje izbirajo implantate, polnjene s fiziološko raztopino. Tak implantat se najprej pod prstno mišico ali prsno žlezo namesti prazen, nato pa se napolni z raztopino po želji pacientke. Implantat se lahko napolni s sterilno fiziološko, polipropilensko ali drugo raztopino, ki se redkeje uporabljajo za povečanje prsi. Evropski podatki kažejo na novo priljubljenost implantatov, polnjenih s kohezivnim viskoznim silikonskim gelom. Za najbolj primerno izbiro za svoje prsi se boste odločili med konzultacijo s kirurgom. Ko izberete velikost implantatov in teksturo, je potrebno izbrati še eno od dveh možnih oblik.
Okrogli implantati so za razliko do anatomskih varnejši, kar zadeva možne komplikacije, pa tudi cenovno ugodnejši. Po drugi strani pa so anatomski implantati videti bolj naravni, saj imajo nekoliko širši spodnji del, so pa bolj opazni od okroglih.

Potek okrevanja in koristni nasveti
Popolno okrevanje po operaciji lahko traja od štiri do šest tednov, boleče obdobje pa praviloma traja le nekaj dni. Prvi simptomi, ki se pojavijo takoj po operaciji, so bolečina, otekline, modrice in oteženo dihanje. Mirovanje in protibolečinska zdravila v prfi fazi okrevanja po operaciji močno pomagajo. Po nekaj dnevih nastopi druga faza, v kateri je potrebno nositi poseben kompresijski nedrček. Ta drži implantate na mestu in omogoča postopno vračanje k običajnemu načinu življenja, dela idr. V tej fazi, ki praviloma traja okoli dva tedna, vam bodo kirurgi priporočili manj naporno telovadbo. Tretja faza lahko traja vsaj dva tedna, v tem času pa je izjemno pomembno, da se izogibate težkim fizičnim naporom in dvigovanju težkih bremen.
Okrevanje je popolnoma individualno in vsak posameznik lahko ima drugačne simptome v drugačnih časovnih obdobjih.
Pomembno pa je, da ste po operaciji še naprej v stiku s kirurgom in ga obveščate o vseh simptomih ali morebitnih komplikacijah. Po omenjenih šestih tednih ostanejo vidne le še brazgotine, ki izginejo v nekaj mesecih.

Kaj pričakovati po operaciji?
Rezultati posegov za povečanje prsi so po vsem svetu resnično odlični.
Med 75 in 85 % pacientk je zadovoljnih s spremembami, ki so dosežene z estetsko kirurgijo.
Število komplikacij je zanemarljivo, velika večina pacientk pa v letih po operaciji poroča, da so bolj srečne in bolj samozavestne. Življenjska doba implantata je minimalno 10 let, menjava pa je potrebna v primerih, ko implantat poči. Kot velja za okrevanje, so tudi način, na katerega telo sprejme implantat, življenjski stil po posegu in življenjska doba implantatov odvisni od posameznika.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Permanentni make-up po izbiri v Frizerskem salonu Hair dance

S permanentnim ličenjem boste vedno urejene!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska zlata masaža celega telesa AFRODITA - NOVA ENERGIJA!

Sprostitev in razvajanje duše in telesa! Razvajanje je tudi popolno darilo za ljubljeno osebo!

-50%
NOVO Dobrovce pri Mariboru

Redni servis avtomatskega menjalnika za osebni avtomobil

Poskbite za pravočasni servis tvojega jeklenega konjičeka!

Super cena
Oseb: 3
NOVO Maribor, Slovenija

Družinsko striženje v salonu Frizerstvo Weis

Omislite si nove frizure!