SUPER CENA za 90-minutni quad safari za 2 osebi (na istem štirikolesniku) po obronkih občine Sveti Križ Začretje + zaščitna oprema (podkapa, čelada, majica) + GRATIS streljanje z zračno puško v tarče!

Na nepozabnem safariju s štirikolesniki boste imeli edinstveno priložnost spoznati Zagorje na popolnoma nov način! Ne spreglejte vseh opcij quad safarijev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Nepozabni quad safari po hrvaškem Zagorju
Nepozabni quad safari po hrvaškem Zagorju
79,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Na nepozabnem safariju s štirikolesniki boste imeli edinstveno priložnost spoznati Zagorje na popolnoma nov način
Odpravite se na nepozaben potep po privlačnih zelenih gričih Zagorja. Svoboda, ki vam jo daje štirikolesnik, je neprimerljiva s katerimkoli drugim prevoznim sredstvom. Čaka vas vožnja čez livade, skozi gozdove in off-road poti v spremstvu usposobljenega vodiča.

Kaj je "Quad safari"?
Quad safari je vožnja skozi naravne predele in po površinah, ki niso asfaltirane ceste. Običajno gre za zemeljsko ali prodnato podlago. Ker je teren drugačen od ravnega asfalta, vam vožnja po njem zagotavlja avanturo, ki je ne morete doživeti na cesti, zato se prepustite vožnji s štirikolesnikom skozi neokrnjeno naravo, ki je v Zagorju preprosto impresivna!

Vodena 90-minutna tura v spremstvu vodiča je off-road vožnja na različnih podlagag z obiskom zanimivih lokacij hrvaškega Zagorja. V ponudbi so vozila Linhai ATV 500 4x4, ki se uporabljajo za quad safari.

Program:
• zbor pri zagorski kleti ponudnika
• kratko spoznavanje z osnovami vožnje štirikolesnika
• vožnja do kapelice Svetega Vida in razgledne točke, s katere se razteza izjemen razgled na večji del Zagorja s krajšim postankom za ogled
• nadaljevanje vožnje proti letovišču Stara Škola s krajšim postankom
• vrnitev proti začetni točki
• po vrnitvi nadaljevanje druženja z organiziranim streljanjem z zračno puško v tarče

Za vožnjo se primerno oblecite in obujte. Za vožnjo štirikolesnika potrebujete veljavno vozniško dovoljenje B-kategorije.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!