Super cena za žar ploščo Cesarsko razvajanje za 2 osebi v restavraciji Orient: 4x čevapčič + 2x ražnjič + 2x piščančji zrezek + 2x pleskavica + 2x kotlet + 2x uštipak + žar priloga (ajvar, čebula) + kajmak + urnebes!

Razvajajte želodčke s slastnimi specialitetami balkanske kuhinje!

Žar plošca Cesarsko razvajanje za 2 osebi
Žar plošca Cesarsko razvajanje za 2 osebi
10,80€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Ste za žar pojedino?

Uživajte ob odlični hrani v prijetnem ambientu Restavracije Orient, medtem ko bodo vaše brbončice in želodec zaplesali ob specialitetah balkanske kuhinje! Mmmmm, ni veliko stvari, ki prijajo kadarkoli - prave domače mesne specialitete z žara, pa to vsekakor so. Tokrat se boste lahko mastili s čevapčiči, ražnjiči, piščančjimi zrezki, pleskavicami, sudžukicami, uštipki in prilogami (kajmak, urnebes*, ajvar in čebula). Uffff...., ali bo sploh ostalo še kaj prostora za sladico?
*Urnebes je vrsta solate, značilne za srbsko kuhinjo. Narejena je iz pekoče paprike, kisle smetane, z dodatkom soli in drugih začimb. V južni Srbiji, od koder izvira, je narejena iz narezane paprike, z dodatkom sušene mlete paprike, ki ji daje značilno rdečo barvo. Odvisno od vrste in količine uporabljene paprike je urnebes solata rahlo do zelo pekoča. Po navadi jo servirajo kot prilogo k jedem z žara. Včasih ji dodajo tudi česen.

Restavracija Orient - restavracija, za katero si je potrebno vzeti čas in se prepustiti kulinaričnim užitkom. Skratka, v kolikor boste pri izbiri jedi imeli težko delo, bo najbolje, da se posvetujete s strežnim osebjem. Lahko pa boste izbirali med begovo ali telečjo čorbo, pisano dolmo, ali pa si boste privoščili kakšno od hišnih posebnosti, med njimi leskovaški voz, hadjijski čevapčič v pergamentu, leskovaško mučkalico… Ljubitelji jedi z žara bodo veseli bogate ponudbe, ki pa v popolnosti zaživi v poletnih mesecih, ko se v zunanji hiški na domačem dvorišču "prebudi" pravi žar, kakor tudi jedi izpod "saća" ali izpod peke, ter ob vikendih pečen odojek ali jagnjetina. Po "bosansko" se boste v restavraciji Orient lahko tudi posladkali, in to z odličnimi sladicami, med katerimi so tudi baklava, tufahija in domača jabolčna pita.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža na toplotni blazini za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

1-mesečna vadba funkcionalnega pilatesa

Odlična vadba za vsakogar!