NOVOST NA TRGU - najbolj učinkovit aparat za odstranjevanje popokanih žilic, ven in bradavic! - 76 % na 1x tretma za lasersko odpravljanje bradavic in žilic po obrazu in telesu v Kozmetičnem salonu Demetra!

Odstranjevanje kapilar in ven z 980 nm diodnim laserjem je 4-5x bolj učinkovito kot odstranjevanje z drugimi metodami! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Tretma za odpravo žilic
Tretma za odpravo žilic
14,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-76%
Prihranek:
45,50 €
 
 

Aparat za odstranjevanje popokanih žilic in ven

Odstranjevanje kapilar in ven z 980 nm diodnim laserjem je 4-5x bolj efektno kot odstranjevanje z drugimi metodami. Laser oddaja svetlobo določene valovne dolžine katere energijo vpija hemoglobin v krvi. Energija se transformira v toplotno in vodi do koagulacije krvi in specifičnega varjenja zidov nezaželenih krvnih žil. Laserski žarek je skladen tudi pri diodnem laserju 980 nm in je specifično prilagojen na valovno dolžino hemoglobina medtem ko je pri IPL aaratu svetloba ki jo oddaja xenon lampa širokega spektra in nima ustrezno energijo da popolnoma odstrani globje kapilare.

Prednosti:
Pulzirajoči laser prodira globoko v žilno tkivo in pri tem prihaja do strjevanja hemoglobina ka povzroči zapiranje poškodovanih krvnih žil. Rezultat je kompletno izginotje sprememb na popokanih venah in žilah.

Neboleč: aparat vsebuje napreden sistem ohlajevanja kar zmanjšuje bolečino in z kombinacijo z anestetikom naredi postopek zelo znosen.

Brez brazgotin: Laser 980 nm precizno zadane poškodovane žilice  in nima vpliva na zdravo tkivo. To je neinvazivni postopek, brez rezov.

Tretma je zelo hitro gotov.

Takoj po tretmaju se bodo velike krvne žile zmanjšale in postale svetlejše, male pa bodo izginile. Efekt je zelo očiten.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!