Poiščite popolno vadbo zase! - 70 % na mesečno karto (4 obiski) v PYA vadbenem centru za vse tiste, ki PYA centra še niste spoznali! Izbirate lahko med vsemi vadbami na urniku.

Aktiviraj se, začni, poskrbi za svoje telo in se pridruži vadečim v PYA centru! Zagotavljajo ti ogromno motivacije in odličnega počutja!

1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
1-mesecna vadba po izbiri v centru PYA
7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-70%
Prihranek:
17,50 €
 
 

V PYA centru vam nudijo izjemno pestro izbiro vadb (od mirnih do energičnih) z odličnimi inštruktorji. Vadbe potekajo tako v dopoldanskem kot v popoldanskem/večernem času. Verjamejo, da lahko prav vsak najde termin, ki mu bo ustrezal. Spoznajte jih po ugodni ceni in se jim pridružite.

OPIS VADB, KI JIH PONUJA PYA CENTER:
PYA SURPRISE MIX
Če imate radi presenečenja je ta vadba prava izbira za vas. Vadba je namenjen vsem, ki imajo radi raznoliko in zabavno vadbo. Tukaj se aerobika prepleta s plesnimi elementi, krepilnimi vajami za oblikovanje telesa, intervalnim treningom, vadbo z elastikami, žogami in utežmi. Vsak trening je presenečenje. Vadba je primerna za prav vse. Od popolnih začetnikov, do že natreniranih posameznikov.
Učinki vadbe: učvrstitev in oblikovanje mišic, pospešitev izgorevanja maščob, izboljšanje fizične pripravljenost, pridobili moč ter izboljšali gibljivost telesa.

PINK FIGHTER
Kombinacija kardio vadbe in borilnih veščin ob spremljavi glasne glasbe. Vaje za pravilno tehniko gibanja in udarcev Muay Thai-a ob udarjanju na boksarsko vrečo. Je odlična vadba za izgubo odvečne teže, za zmanjšanje stresa, za učenje tehnike udarcev ter hkrati tudi samoobrambe.
Učinki vadbe: izguba odvečne teže, očvrstitev telesa in osvojitev tehnik samoobrambe

FUNKCIONALNI TRENING
Je raznolika vadba, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka, izboljša agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost. Večinoma se uporablja lastna teža, kolebnice, žogice, elastike, majhne uteži. Primerna je za vse starostne skupine, posameznik pa se prilagodi programu glede na svoje zmožnosti.
Učinki vadbe: pridobitev na vzdržljivosti, gibljivosti, hitrosti, eksplozivnosti, moči, izboljšana koordinacijo, ravnotežje in okrepitev srčnožilnih - dihalnih sposobnosti.
Vadba je primerna tudi za začetnike.

FUNKCIONALNI TRENING ZA ZAČETNIKE
Funkcionalni trening je odličen za razvoj moči, vzdržljivosti v moči. Krepimo srce, pospeši se krvni pretok in zmanjša se možnost nastanka metabolnega sindroma (sladkorna bolezen, povišan holesterol in trigliceridi, ateroskleroza, ...). S pravilno izbiro vaj in oblikovanjem programa lahko izboljšamo tudi hitrost, gibljivost, ravnotežje in koordinacijo.
Funkcionalna vadba je dinamična vadba, ki vsakič znova predstavlja nov gibalni izziv. Med vadbo bomo določena gibanja pospešili, upočasnili, spremenili smer, se spet ustavili, se borili s silo gravitacije, silo trenja in z lastno težo. Gre za različne principe treniranja za celo telo, delo po postajah, atletske vaje, stabilizacijske, ravnotežne, koordinacijske vaje, ....
Pri funkcionalnem treningu aktiviramo več mišičnih skupin in sklepov hkrati. Aktivirajo se predvsem mišice stabilizatorjev trupa. Na začetku vam bo vadba vzela nekaj energije, od vas zahtevala določeno zbranost in moč, vendar se boste po njej počutili veliko bolje. Vadba je zabavna in naravna in poteka ob prijetni glasbi.
Začeli bomo z osnovnimi vajami in dali poudarek predvsem na pravilno izvajanje vaje! Vadba se  počasi stopnjuje (glede na skupino) in se združuje v bolj kompleksno vajo, ki poskrbi za t.i. »MUSKFIBER« v naslednjih dneh.
Funkcionalna vadba in predvsem rekviziti, ki jih uporabljamo med samo vadbo so nadvse prijazni do začetnikov

CROSS TRENING
Cross je krožna vadba po postajah z minutnimi intervali. Trening se prične z ogrevanjem. Glavni del treninga se izvaja po postajah, ki so sestavljene iz raznolikih vaj, ki jih delamo z lastno težo ali z uporabo številnih rekvizitov ( uteži, trx, kolebnica, kettbel žoge, žoge, step, elastik...), vključen je trening za moč, vaje za fleksibilnost in kardio trening. Vadba je omenjena na manjše število vadečih, zato se vaje izvajajo pod budnim nadzorom inštruktorja.
Učinki vadbe: pridobitev na vzdržljivosti, gibljivosti, hitrosti, eksplozivnosti, moči, izboljšana koordinacijo, ravnotežje in okrepitev srčnožilnih - dihalnih sposobnosti.
Vadba je primerna za vse.

FATOUT
Si želite hitre izgube maščobe, izboljšane kondicije in moči? Se vam kurjenje kalorij še 24-48 ur po vadbi zdi vabljivo (s kratkim treningom do dveh dni pospešenega metabolizma)?Potem vabljeni na visoko intenzivni trening, Fatout.
Trening sestavlja ogrevanje, visoko intenziven del (intervalni trening), ter ohlajanje na koncu ure. Vse skupaj pa vam bo vzelo je 45 minut dneva.
Vadba je primerna za skoraj vse. Od  začetnikov (vsak si lahko vedno vzame pavzo, ali pa se odloči za lažjo opcijo giba, ki ga pokaže inštruktor), pa do vseh z odlično fizično kondicijo, ki jo bodo s to vadbo še izboljšali.

PYABATA
Visoko intenzivni intervalni trening, kjer sta vadbeni interval in interval premora točno določena. Cilj vsake vaje je, da se v tej časovni enoti naredi čim več ponovitev (odvisno od posameznika in njegovih zmožnosti). Vaje se izvajajo s pomočjo lastne teže ali uteži oz. drugih pripomočkov.
Učinki vadbe:  povečuje aerobno in anaerobno vzdržljivost, mišično vzdržljivost, pospeši metabolizem - 100% vložen trud bo porabil glikogen shranjen v mišicah in še dolgo po vadbi kuril maščobe.
Vadba je primerna za vse.

PUMP
Pump je trening vzdržljivosti in moči. Uporabljajo se palice, uteži in step. Izvajajo se vaje, ki spominjajo na vaje iz fitnes treningov (potiski, počepi, dvigi in upogibi) za glavne mišične skupine.  Zraven že znanih in splošnih učinkov vadb, le ta ugodno vpliva tudi na izboljšanje gostote kostnih tkiv.
Učinki vadbe: zmanjševanje odvečne telesne maščobe, izboljšanje splošne telesne pripravljenosti, moči, izboljšanje gostote kostnega tkiva.
Vadba je primerna za prav vse. Tudi za začetnike.

CORE FIT
Core FIT je 45-minutni trening, namenjen oblikovanju trupa, ramenskega obroča in bokov.
Trup je jedro našega telesa, zato so čvrste mišice in stabilizatorji na tem predelu ključnega pomena za kvaliteto gibanja in navsezadnje, življenja.
Pozitivni učinki vadbe: lepo oblikovane in tonizirane trebušne mišice, čvrsta zadnjica, izboljšana stabilizacija, lepša drža, manj maščobnega tkiva na kritičnih predelih (trebuh, boki, zadnjica).
Trening je primeren za vse, ne glede na telesno pripravljenost, saj se vaje prilagajajo tako začetnikom, kot zelo natreniranim vadečim.

SHAPE MIX
Shape mix sodi med intenzivnejše treninge. Sestavlja ga ogrevanje, višje intenzivni kardio del, krepilne vaje, ter vaje iz pilatesa.
Seveda si vsako vajo lahko prilagodite (pri tem vam pomaga inštruktorica), zato je vadba primerna za vse, ne glede na telesno pripravljenost.
Če ste ljubitelj intenzivnejših vadb, vendar se zavedate, kako zelo pomembno je v vadbo vključevati tudi pilates, ki pri tej vadbi zavzema nekje tretjino ure, se pridružite!
Zaradi tako pestrega nabora vaj se bo ta urica obrnila, kot bi mignil, rezultati rednega obiskovanja pa bodo ob pravilni prehrani še kako hitro vidni.
 
CROSS MIX
Kot že samo ime pove, gre za krožni trening, torej trening po postajah. Za razliko od klasičnega "cross treninga", cross mix vsebuje še postaje, ki temeljijo na vajah iz pilatesa. Vsako postajo si posameznik lahko prilagodi glede na svoje zmožnosti.
Vsi ljubitelji visoko intenzivnih treningov se boste na tem treningu pošteno spotili in utrudili svoje mišice, tisti, malo manj natrenirani boste lahko vsako vajo izvajali v lažji različici, vsi začetniki (seveda tudi "veterani"), pa se boste na tej uri naučili pravilnega izvajanja gibov.
Zaradi budnega očesa inštruktorice, ki se posveti prav vsakemu posamezniku, boste izboljšali tehniko gibanja in iz sebe iztisnili maksimum.

OBLIKOVANJE TELESA
Gre za vadbo na stepu. Za razliko od popularne TNZ vadbe, ki cilja le na mišice spodnjega dela telesa, le ta vsebuje tudi vaje za zgornji del.
Naj vas ne prestraši step, če še nimate izkušenj z njim. Po nekaj obiskih, boste korake imeli v malem prstu.
Začne se z ogrevanjem, sledi učenje enostavne koreografije, ter krepilne vaje za celo telo (velikokrat kombinirane), konča pa se z ohlajanjem in raztezanjem.
Torej, kurjenje kalorij in oblikovanje celega telesa ob zabavni in enostavni koreografiji, glasni glasbi, vedno pozitivnem vzdušju in druženju.

FIT&SLIM
Vadba je namenjena vsem, ki želijo ob glasbi z zmernim tempom izboljšati splošno telesno sposobnost. Primerna je za vse začetnike in za vse mlade po srcu, pa se morda že srečujejo z osteoporozo oz. imajo težave s hrbtenico in bi jim dobra telesna pripravljenost olajšala opravljanje vsakdanjih aktivnosti.
Učinki vadbe: pridobitev gibljivosti, moči, izboljšana koordinacijo, ravnotežje in kordinacije gibov.

PILATES SHAPE
Vadba je osnovana na vajah iz pilatesa. Sestavljajo jo vaje, ki so namenjene predvsem oblikovanju telesa, ter izgubi maščobnega tkiva.
Poleg tega pa vadba dobro vpliva tudi na stabilizacijo, ravnotežje, lepšo držo, ter krepitev mišic, ki na ostalih vadbah niso tako zelo aktivne. Za razliko od ure pilatesa, je ta malenkost bolj intenzivna in vključuje uporabo vadbenih pripomočkov. Vadba je primerna tako za začetnike, kot za natrenirane osebe. Vsaka vaja se lahko izvaja v težji in lažji različici. Če si želite lepih, dolgih mišic, bolj gibljivih sklepov, ravnega trebuščka in kakšne potočene kapljice znoja.

PILATES
Pilates je vsem dobro poznana vadba. Ta vadba odlično vpliva na lepo oblikovane mišice, izboljšano ravnotežje, lepšo držo, močnejši trup, boljšo stabilizacijo in izboljšanje tehnike gibanja.
Na tej uri uporabljamo pripomočke, ter s tem vadbo naredimo še malenkost bolj intenzivno.
Ker tu treniramo mišice, ki jih na visoko intenzivnih treningih pogosto zamenarjamo, redno obiskovanje pilatesa in podobnih vadb izboljša željene rezultate, kar pa pomeni hitrejši in boljši napredek. Definicija dobre vadbe ni vedno odvisna od količine pretočenega znoja.
Primerna je za vse, ki želite izboljšati svojo stabilizacijo, držo, ravnotežje, ter seveda oblikovati lepe, dolge mišice in privlačen trebušček.

JOGA - PILATES
Že samo ime pove, da vadbo sestavljajo elementi joge in pilatesa.
Vendar naj vas to ne zavede. Gre za izredno koristen trening, ki prinaša vidne rezultate.
Vadbo sestavljajo vaje za krepitev moči spodnjega in zgornjega dela telesa, vaje za povečevanje gibljivosti, vaje za stabilizacijo in sproščanje.
Pozitivnih rezultatov joge-pilates je ogromno. Med pomembnejšimi so:
- lepo oblikovana postava
- dolge in vitke mišice
- izboljšano ravnotežje
- lepša drža
- okrepljene globoke mišice trupa
- povečana gibljivost
- hitrejše okrevanje po poškodbah
- itd.
Da je ura še bolj intenzivna in zanimiva, velikokrat uporabimo tudi razne pripomočke, kot so uteži, elastike, žogice ipd
Vadba je primerna za popolnoma vse.

ZDRAVA HRBTENICA
Pri tej vadbi vam ponujamo nekoliko drugačen pristop kompleksnih in enostavnih gibov oz. vaj. Uporabljamo tehniko gibanja in vaj, ki učinkovito delujejo na funkcije živčnega sistema in s tem na kvalitetno in varno gibanje. Poudarek je na celotnem telesu, na vseh sklepih in seveda tudi hrbtenici ter kakšna je strategija sledenju bolečine.
Učinki vadbe: zmanjšanje bolečin v sklepih in hrbtenici, učvrstitev mišic in bolj gibčno telo.

JOGA
Joga je celovita znanost o življenju, pot osebnega razvoja, ki vodi do notranjega miru, radosti, samozavesti, uravnoteženosti in zdravja na vseh ravneh, telesni, razumski, duševni in duhovni.
Dinamična joga je živahna in pestra, pripelje do istih rezultatov, kot ostale zvrsti jog.
Smoter joge je biti v sredini, biti v ravnovesju, kar lahko dosežemo z redno vadbo, vztrajnostjo, potrpežljivostjo in zmernostjo. Začnemo s telesnimi vajami in dihalnimi tehnikami, s katerimi bomo dosegli večjo telesno prožnost, umirjenost in dobro počutje. Je vse kar potrebujemo za raziskovanje in razumevanje naše narave – telesa, energije, mišljenja in duha.
Učinki vadbe: boljše telesno počutje in zdravje, gibčnejše telo, lažji nadzor dihanja, notranja umirjenost, uravnovešenost in življenjska radost, lažje obvladovanje stresa, čustev, odvisnosti, kompleksov, predsodkov in drugih življenjskih težav, boljši odnosi do ljudi in samega sebe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Laze v Tuhinju, Slovenija

4-urna kopalna karta za Terme Snovik

Zagotovite si popoln kopalni dan v najvišje ležečih termah v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami! Otroci do 4. leta imajo prost vstop!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!