Odlična nega leč! - 50 % na tekočino za leče Alvera Avizor (350 ml) + tekočina za leče All clean soft (350 ml) + GRATIS potovalna tekočina za leče (60 ml)!

Univerzalni, večnamenski tekočini za dezinfekcijo, čiščenje, splakovanje, vlaženje in shranjevanje vseh tipov mehkih kontaktnih leč!

12,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,80 €
-50%
Prihranek:
12,40 €
 
 

Tekočina za leče Alvera Avizor je univerzalna, večnamenska tekočina za dezinfekcijo, čiščenje, splakovanje, vlaženje in shranjevanje vseh tipov mehkih, predvsem pa silikon-hidrogelnih kontaktnih leč, ki vsebuje Aloe vero. Za večje udobje tekočina Aloe vera ščiti epitelijske celice na roženici in zmanjša nanos depozitov in lipidov na kontaktno lečo, kar posledično omogoči bolj jasen vid. 

Tekočina All clean soft je prav tako univerzalna, večnamenska tekočina za dezinfekcijo, čiščenje, splakovanje, vlaženje in shranjevanje vseh tipov mehkih kontaktnih leč.

Opis optike Špeglarija:
»Špeglarji« so mlada ekipa optikov in optometristov, ki je v Mariboru odprla optiko Špeglarija na eni izmed najbolj prepoznavnih lokacij: avtobusna postaja Žohar – Titova 53. 
Njihove večletne izkušnje pri delu z odraslimi in otroci v ambulantni dejavnosti ter v optiki, vsem zagotavljajo strokovno in kvalitetno obravnavo v prijetnem vzdušju, kjer se bodo sprostili tudi vaši otroci, saj so za njih pripravili pravljice, pobarvanke in nekaj za posladkati.

Za vse špeglarje in špeglarčke nudijo: 
- specialističen pregled oči za dioptrijo za odrasle in otroke od 9 leta starosti,
- specialističen pregled za kontaktne leče,
- za vse, ki so prvič na pregledu za kontaktne leče, tudi uvajanje,
- 100% podporo in servis,
kasko zavarovanje očal,
- njihova posebnost je strokovno svetovanje na področju otroških očal,
- če imate osebo, ki ni mobilna oz. je transport do optike in ambulante zelo otežen, pridejo po predhodnem dogovoru tudi na dom.

Izkoristite to odlično priložnost za nakup kupona!

Optika Špeglarija – edina prava oskrbovalnica za vaše oči.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!