Nepozabno doživetje s konjem! - 60 % na šolo jahanja za začetnike ali izkušene jahače (30 min) pod vodstvom izkušenega inštruktorja, pri Šoli jahanja Palomino! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi šolo jahanja (60 min) za 9,50 €.

Ponudba vsebuje: 1x šola jahanja za začetnike ali izkušene jahače (30 min) + potrebna zaščitna oprema, pod vodstvom izkušenega inštruktorja.

4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,50 €
-60%
Prihranek:
7,60 €
 
 

Sanje o poniju, jezdenje na črnem vrancu... danes pa bi bili radi na konju! Le kdo nima tovrstnih sanj. Sanje morajo postati resničnost, zato bomo danes dobesedno lezli v sedlo in na konja. Jezdenje te plemenite živali dandanes velja za eno izmed najbolj priljubljenih športnih in sproščujočih aktivnosti in se je poslužujejo najmlajši kot tudi mladi po srcu ;)

Pri Palominu se ukvarjajo s šolo jahanja, preskakovanjem zaprek in dresurnim jahanjem. Imajo strokovno usposobljene kadre za zagotavljanje optimalnih pogojev za vadbo in trening. Pri njih je možno opravljati izpite za jahač 1,2 in kasneje, če je želja tudi tekmovalno licenco za preskakovanje ovir in dresuro. Šolo lahko obiskujejo odrasli, ki že nekaj osnov imajo kot tudi popolni začetnik in otroci. Na voljo so tudi konji, ki imajo izreden čut za jahača tako, da se boste na konju počutili izredno varnega in vam bo jahanje še posebno v užitek. Učenje jahanja pa se nikoli ne konča, saj na konju koordiniramo veliko gibov in moramo biti pozorni na kopico stvari, poleg tega pa je tudi vsak konj drugačen, ima svoje posebnosti in značilnosti, ki jih moramo spoznati in jih znati obvladovati. Ob tem pa moramo upoštevati tudi, da je konj živo bitje, ki ima lahko slab dan in da včasih ni pri volji za delo. Zato je pomembno, da se ne učimo samo tehnike jahanja, ampak tudi odnosa do konja kot bitja.

Z ježo boste doživeli čudovito izkušnjo, pri kateri se boste spoznali z ježo in se počutili nadvse svobodno. Vsi ljubitelji konj, čaka vas nepozabno druženje s konji ter prijetno učenje jahanja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!