Popolna gladkost! - 58 % na intimno brazilsko depilacijo za ženske, v salonu Depilacija v mestu! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi depilacijo pazduh.

Ponudba vsebuje: brazilska depilacija za ženske.

Brazilska depilacija za žensk
Brazilska depilacija za žensk
10,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,00 €
-58%
Prihranek:
15,10 €
 
 

Odstranjevanje dlak je privlačna svoboda, ki bo okrepila vse vidike vašega življenja. Po voskanju v Depilaciji v mestu bo vaša koža videti in čutiti gladka in seksi ob istem času, kar bo dvignilo stopnjo zaupanja v nove višave.

Depilacija v mestu nudi vse, kot bi vi želeli od storitve voskanja, vključno z doslednim mirnim okoljem z strokovnjakom dobro usposobljenim za waxing obraza, intime in telesa. Uporabljajo vosek, ki temelji na naravnih sestavinah, kot je čebelji vosek, ki je zelo primeren za odstranitev vseh nezaželenih dlak. Je kot nalašč za učinkovito voskanje vseh delov telesa. Zaradi njegove naravne skladnosti je nežen in blag za kožo, ima pomirjajoč in hranljivi učinek na kožo. Z rednim voskanjem bodo vaše dlačice videti tanjše, mehkejše, postale zelo redke in izginile.

Depilacija v mestu ponuja najbolj inovativno voskanje obraza, voskanje intimnega področja in voskanje telesa z edinstveno tehniko odstranjevanja dlak. Voskanje je tisto, kar počnejo - to ni "dodatna storitev" - to je njihovo strokovno področje. Cilj je zagotoviti popolno voskanje, zato bobo uporabili vosek naravne vrste, za najboljše rezultate. Vsakdo, ki obišče naše mesto se počuti dobrodošlo in udobno v čistem in sproščujočem okolju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!