Potovanje v Pariz z letalom, NORA CENA! - 50 % na 4-dnevni oddih v Parizu Z LETALSKO KARTO Air France in 3x nočitvami z zajtrkom v hotelu Kyriad Paris - Clichy Centre***! Plačajte le 269 € namesto 538 €! Odhodi zagotovljeni iz Ljubljane (Letališče Jožeta Pučnika), od 15. 02. do 29. 03. 14.

Ponudba vsebuje: 4 dni: letalska karta in takse z Air France na direktnih letih Ljubljana - Pariz - Ljubljana + 3x nočitev z zajtrkom v hotelu Kyriad Paris - Clichy Centre 3* + 1 kos ročne prtljage do 12 kg!

Francija, Pariz: 4-dnevni oddih z letalsko karto!
Francija, Pariz: 4-dnevni oddih z letalsko karto!
Francija, Pariz: 4-dnevni oddih z letalsko karto!
Francija, Pariz: 4-dnevni oddih z letalsko karto!
Francija, Pariz: 4-dnevni oddih z letalsko karto!
269,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
538,00 €
-50%
Prihranek:
269,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Obiščite romantični Pariz!
Tokratna ponudba vključuje 4-dnevno raziskovanje francoske prestolnice, letalsko karto in takse z Air France na direktnih letih Ljubljana - Pariz - Ljubljana, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu Kyriad Paris - Clichy Centre 3* in 1 kos ročne prtljage.

Pariz je glavno mesto in obenem največje mesto v Franciji, glavno mesto osrednje francoske regije Île-de-France. Mesto znotraj svojih administrativnih meja, večinoma nespremenjenih od leta 1860, šteje več kot 2 milijona prebivalcev. Tri najbolj znane pariške znamenitosti so Notredamska katedrala iz 12. stoletja na otoku Île de la Cité, Eifflov stolp iz 19. stoletja in Napoleonov Slavolok zmage. Eifflov stolp je bil zamišljen zgolj kot začasna zgradba Gustava Eiffla za čas svetovne razstave Expo 1889, vendar je stolp obstal in je danes zaščitni znak Pariza, viden daleč naokoli. Zgodovinsko os predstavlja vrsta spomenikov, ki se vrstijo v dokaj ravni črti od središča mesta proti zahodu. Začenja se z Louvrom, nadaljuje pa skozi Vrtove Tuileries, Elizejske poljane do Slavoloka zmage na Trgu Étoile. Od 60-ih let 20. stoletja je črta podaljšana še bolj na zahod vse do gospodarskega središča Pariza La Défensa, v katerem dominira Grande Arche. V tem okrožju se nahaja večina najvišjih pariških zgradb.

Odična priložnost za ogled enega najbolj očarljivih mest!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!