Za izjemno čistočo! - 70 % na globinsko čiščenje oblazinjenih stolov, fotelja ali avtosedežev na vašem naslovu (kjerkoli v Sloveniji), s čistilnim servisom Kapljica!

Ponudba vsebuje: globinsko čiščenje: ALI 4 oblazinjenih stolov ALI 1 fotelja ALI vseh (5) avtomobilskih sedežev. Ponudba velja za celo Slovenijo brez doplačila potnih stroškov.

Globinsko cišcenje po izbiri
Globinsko cišcenje po izbiri
17,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-70%
Prihranek:
42,01 €
 
 

Zopet smo zakorakali v novo leto z novimi pogledi, pričakovanji, cilji in občutki. Po prazničnih počitkih in užitkih, lahko zopet začutimo kako se v nas odvija nov delovn preporod in spet smo lahko odprti za nove priložnosti, ki se nam ponujano na poti do uspeha v letu, ki se nam razvija na vsakem koraku.
Zakaj bi imeli tudi v tem letu nepopolno čiste oblazinjene stole, fotelj, sedeže v vašem vozilu ali druge kose oblazinjenega pohištva?
Ko sledite tem besedam, vas vabimo da skupaj odkrivamo, da za to preprosto ni nobenega pravega razloga več.

Navdušuje nas, da danes lahko delimo to informacijo z vami, saj se v čistilnem servisu Kapljica zavedajo, da se je večina ljudi s stanjem njihovih oblazinjenih stolov, nekako sprijaznila z usodo. Ne verjamemo, da se stanje naših oblazinjenih stolov lahko temeljito izboljša, vsaj ne za zmerno, sprejemljivo ceno.
Ta ponudba pa ponuja nekaj  povsem drugačnega...
Z namenom, da najdete svoje razloge, ki bodo prepričali tudi vas, so ekskluzivno pripravili nepremagljivo ceno, brez vsakega tveganja, saj vsem svojim strankam nudijo 100% garancijo zadovoljstva.
Tako je. Tudi preko 1nadan.si vam bodo celotni znesek nakupa povrnili v gotovini, v primeru da bi bil rezultat globinskega čiščenja pod vašimi pričakovanji.

Ni pomembno ali se danes odločite za nakup promocijskega kupona zaradi lepšega izgleda vašega oblazinjenega pohištva, ali ker bo imela vaša sedežna garnitura prijetnejši vonj, ali zato, da bo zrak v vašem stanovanju čistejši in bo tveganje za nastanek alergij manjše ali preprosto zato, da ne zamudite še ene enkratne priložnosti. 
Pomembno je, da se za termin odločite zdaj, zaradi razlogov, ki so najpomembnejši samo za vas.

Za lažjo predstavo o rezulatatih globinskega čiščenja, sledite tej povezavi in si preberite zgodbe
 zadovoljnih strank, ki so že izkusile prednosti globinskega čiščenja s čistilnim servisom Kapljica.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!