50 % popusta na VILINSKE SIMBOLE! Plačajte 6 € za amulet, s katerim boste prispevali k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti, v vrednosti 12 €.

6,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-50%
Prihranek:
6,00 €
 
 

Vilinski simboli za vašo srečo, ljubezen, bogastvo! Če se vam zdi, da vam v življenju manjka še čisto nekaj malega, da bi lahko dosegli vse kar bi želeli, boste rešitev našli v malih vilinskih simbolih. Ti na preprost način prebujajo naše sposobnosti in sprožijo zmožnost ustvarjanja življenja po svoji volji. Odklenejo naše energije in učinkovito raztapljajo vse ovire na naši poti. Povezovanje z njimi prispeva k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti, hkrati pa nam pomaga priklicati ljubezen, srečo, zaupanje, zdravje, vitalnost, moč, bogastvo, denar, obilje, uspeh, pogum, ustvarjalnost, radost in druge vrednote življenja. Vilinski simboli so le eden od načinov, ki bo nepreklicno spremenil vaš pogled na svet in vaše življenje na bolje. Naj vam izbrani vilinski simbol pomaga do želene sreče!

Vilinski amulet za srečo (Kaler Adali) pomaga držati korak s pozitivno umsko in čustveno naravnanostjo. Vilinski amulet za ljubezen (Amar Nat); prikličite veliko več ljubezni v svoj vsakdan.  Vilinski amulet za uspeh (Tir Kairi),  pomaga osvojiti novo pojmovanje uspešnosti in nas premakne v krog zmagovalcev. Vilinski amulet za energijo (Oum Ša-In) nas uči razumeti energijo, ji slediti in jo okrepiti.  Vilinski amulet za samozavest (Nia Tar)  pomaga visoko dvigniti raven našega zavedanja in samozavesti. Vilinski amulet za hujšanje (Šir Trin) je namenjen zmanjševanju in izginjanju, z njim pa tudi shujšamo. Vilinski amulet za zaupanje (Elam Lin) z njim se naučimo zaupati procesu življenja.  Vilinski amulet za varnost in zaščito (Tarin Alb) , Vilinski amulet za nov začetek (Ilur Danai) uporabimo, kadar želimo sprožiti začetek nečesa novega, svežega, drugačnega. Vilinski amulet za harmonijo (Šani Taer) pomaga, kadar hrepenimo po božanski ubranosti na kateremkoli področju življenja. Vilinski amulet vrata dimenzij (Eglan Vin) je simbol, ki nas popelje do neskončnih razsežnosti skrivnega znanja.  Vilinski amuleti obilje (Hali Dorei), Vilinski amulet za ustvarjalnost (Katal Karan), Vilinski amulet za učenje (Ulim Shin), Vilinski amulet za odpuščanje (Ulur Barol), Vilinski amulet pomoč (Ardet Ardat) je mogočno znamenje, ki iz nas prikliče viteza rešitelja.

Vilinski simboli so ključi energij, s katerimi preusmerimo mogočno energijo svoje pozornosti iz problema na rešitev. Z namero in odločnostjo se odpremo pozitivnim energijam in s tem povzročimo velikanski premik v svoji zavesti, ki sproži plaz pozitivnih posledic.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 9
Nočitev: 9  |   Oseb: 6
Puntižela, Hrvaška

10-dnevni najem mobilne hiške za do 6 oseb v kampu Brioni

Ne spreglejte vseh poletnih aranžmajev v mobilnih hiškah v kampu Brioni v Puntiželi med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 21
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Otok Ugljan, Hrvaška

Poletni oddih s polpenzionom v Villi Stari dvor na Ugljanu

Vrednost kupona je 65,78 €. Razliko 233,22 € do polne cene (299 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov in aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 13
Nočitev: 7  |   Oseb: 2
Postira, otok Brač, Hrvaška

Fantastičen oddih v Villi Aria Comforte na Braču

Otrok do 3. leta brezplačno! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-57%
Rezerviranih 2
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Murska Sobota, Slovenija

3-dnevni romantični wellness oddih v Prekmurju

Čudovit oddih v dvoje s številnimi možnostmi za šport in rekreacijo, zabavo in izlete v okolico. Ne spreglejte vseh paketov hotela Diana med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bohinj, Slovenija

Aktivni paket na Voglu, v osrčju Julijskih Alp; Hostel Murka

Doživite poletni Vogel! Otroci do 5,99. leta bivajo brezplačno!

Super cena
Rezerviranih 2
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Ankaran, Slovenija

Luksuzen oddih na Obali, v hotelu Convent 4*

Popolna sprostitev na slovenski obali!