Mega oddih v rezidenci resničnostnega šova Ljubezen na deželi! - 50 % na 3-dnevni paket s polpenzionom za 2 osebi v Hiši Štekar v Goriških brdih! Plačajte le 98 € in bivajte v čudoviti rezidenci Jureta Štekarja in domačih dobrotah!

Ponudba vsebuje: 3 dni za 2 osebi, 2x nočitev s polpenzionom v Hiši Štekar + ogled vinske kleti + pijača dobrodošlice za oba!

Oddih v hiši reality šova
Oddih v hiši reality šova
Oddih v hiši reality šova
Oddih v hiši reality šova
Oddih v hiši reality šova
98,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
196,00 €
-50%
Prihranek:
98,00 €
 
 

V osrčju Goriških brd, v slikoviti vasici Snežatno, člani družine Štekar negujejo in kreirajo večstoletno tradicijo vinarstva. Poleg odličnih Živih vin Štekar®, iz ekološko pridelanega grozdja, gostom ponujajo bogato izbiro domače briške hrane in prenočišča v prijetno opremljenih sobah, polnih navdiha.

Vrata »Vina in turizma Štekar« so odprta skozi celo leto, kjer dan za dnem gostoljubno sprejemajo svoje goste, ki zahtevajo zase in za svoje najbližje VEČ. Ljubitelji poezije okusov, naravnega, mirnega in navdihujočega okolja ter prijaznega, toplega in nasmejanega človeka, znajo povedati, da v Domačiji z dušo, kakor jo radi poimenujejo, vedno znova spontano začutijo harmonijo naravnih ritmov življenja v sebi.
Sobe na Štekarjevi domačiji z dušo so nekoliko drugačne… polne navdiha. Že prvi vtis veliko pove. Poimenovane so po vrstah trt oziroma vina. Tako se lahko v mirno spanje pogreznete v sobi, z imenom Merlot, ali pa se objamete v sobi z imenom Chardonnay. Mladi, pa tudi starejši dopustniki, vedo povedati, da je še posebej opojna soba, z imenom Rebula. Da o drugih niti ne govorimo (Tokaj, Cabernet, Sivi Pinot ...). Oprema v starem slogu, od postelj do omar, pripomore, da lažje začutite utrip Štekarjeve domačije z dušo, sodobne sanitarije in kopalnice, televizija in druge malenkosti pa bogato zaokrožujejo idilično namestitveno arhitekturo. Pa tudi vaš kužek lahko pride na dopust k nam. Prebival bo na terasi pod oknom vaše sobe.

Vabljeni na druženje zapeljivih kulinaričnih mojstrovin Anuške Štekar, skrivnostnih Živih vin Štekar in osvežujočega ter zdravega okolja vinogradniške kmetije Štekar. Vse, kar delajo, jim je v veselje, zato vam obljubljajo, da bodo vedno dali najboljše, kar zmorejo tisti trenutek.
Štekarji v šali pravijo, da »so središče najlepšega dela sveta«. Bivanje pri njih vam omogoča zanimive pohode in izlete, saj je domačija idealno izhodišče za raziskovanje bližnje in širše okolice. Med cvetočimi ali zorečimi češnjami po Goriških brdih se lahko sprehajate ali kolesarite, lahko se podate po bližnji poti miru, se kot planinec povzpnete na Sabotin (609 m) ali pa se prav na vrhu bližnjega hriba seznanite z nazornimi ostanki iz prve svetovne vojne (vojaško karavlo, dolgimi rovi v hribu, oficirsko banjo na prostem …).
Lahko se podate na enodnevni izlet ob Soči navzgor prav do Kobariškega muzeja (muzej o prvi svetovni vojni), se zabavate s pestro ponudbo različnih aktivnosti na Soči, obiščete Postojnsko jamo, Lipico, bisere slovenskega morja, kot so Koper, Izola ali Piran, pa tudi bližnje Benetke.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!