Najnovejša tehnologija za odpravo gubic! - 52 % na NEKIRURŠKI ULTRAZVOČNI lifting obraza HIFU, ki zaustavi proces staranja in pomladi kožo za nekaj let, v salonu Miss Europa v Ljubljani! Uporablja se intenzivno moč fokusiranega ultrazvoka, za varno regeneracijo in glajenje kože!

Eliksir 21. stoletja, ki napne kožo in dobesedno pomladi njene spodnje plasti, kar zagotavlja izboljšan videz na dolgi rok!

Nekirurški ultrazvocni lifting obraza HIFU
Nekirurški ultrazvocni lifting obraza HIFU
240,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
500,00 €
-52%
Prihranek:
260,00 €
 
 

HIFU – nekirurški lifting obraza, najnovejša tehnologija za odpravo gubic!

Nekirurško pomlajevanje obraza, vratu in telesa z uporabo fokusiranega ultrazvoka. Je eliksir 21. stoletja, ki mu popularnost v estetski medicini ekstremno narašča. Je celo več kot samo lifting, ker kožo, ne samo, da jo napne, temveč dobesedno tudi pomladi spodnje plasti kože, ki so odgovorne za naš videz na dolgi rok. Naprava HIFU uporablja intenzivno moč fokusiranega ultrazvoka za varno regeneracijo, dvigovanje, zategovanje kože in glajenje gub. Uporabljamo ga za pomlajevanje obraza. Naprava HIFU ne poškoduje površine kože, medtem ko natančno prodira v izbrano globino, ki jo določimo glede na vrsto težave (lifting, gube, brazgotine, tonizacija, itd.). Temperatura delovanja v globini podkožja je bistveno višja kot pri radiofrekvenci. Prednost terapije je točkovno usmerjena ultrazvočna energija. HIFU  ultrazvočni lifting za obraz zaustavi proces staranja in pomladi kožo za nekaj let.  

Kako deluje HIFU?
Deluje na principu fokusiranega ultrazvoka visokih moči. Tkivo točkovno segrevamo od 60 do 80 stopinj Celzija in s tem povzročimo obnovo kolagena, elastina in podkožnega tkiva. Regeneracija podkožja poteka v treh različnih fazah, ki se začenja med samo terapijo in traja vse od 6 mesecev pa do enega leta. Terapija ne poškoduje površine kože, kljub temu pa uspešno prodira v globlje ležeče plasti.

Potek terapije
Trajanje je odvisno od površine področja. Eno področje traja približno 1 uro. Po dogovoru in vaših željah je možno kombiniranje več različnih metod pomlajevanja. Še posebej dobre rezultate se doseže v kombinaciji z radiofrekvenco.

Indikacije
– lifting in učvrščevanje kože
– pomlajevanje
– lifting obrvi
– odstranjevanje gub
– lifting kože na bradi
– zmanjševanje podbradka
HIFU ultrazvočni lifting je mogoče kombinirati s hialuronsko kislino, botoksom in polnili. Najprej se naredi HIFU lifting, šele nato po želji uporabimo polnila, botoks ali hialuronsko kislino.

Kontradikcije:
- kovinski vsadki na področju terapije
- krvne bolezni
- silikonska polnila na predelu terapije
- srčni spodbujevalnik
Manj smiselna je uporaba HIFU ultrazvočnega liftinga pri ljudeh, ki redno uporabljajo kortizon, zdravila proti alergiji ali citostatike, ki zavirajo celično aktivnost.

Stranski učinki
Po HIFU liftingu se lahko takoj vrnete k svojim običajnim dejavnostim, ker se zgornje plasti kože s fokusiranim ultrazvokom ne poškodujejo. Omejitev po posegu ni. V posameznih primerih se lahko pojavi nežna rdečica, ki izzveni po nekaj urah. Lahko se pojavijo rahla oteklina, modrica, občutljivost na dotik ali rahlo mravljinčenje, ki izginejo v nekaj dneh.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!