Božansko razvajanje kože! - 50 % na odlično 60-minutno hidratantno nego obraza z naravno kozmetiko Magic Crystals: površinsko čiščenje kože + analiza kože + encimski ali mehanski piling + glinena maska + tonik + krema, v salonu Miss Europa v Ljubljani!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Hidratantna nega obraza
Hidratantna nega obraza
15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Koža potrebuje vlago in razvajanje! Ne pozabite - prvi znaki staranja vašega duha se pokažejo na obrazu, zato je nega neizbežna!

V salonu Miss bodo z naravno kozmetiko Magic Crystals poskrbeli za negovano kožo vašega obraza. Na naraven način spodbudijo kožo k hitrejši regeneraciji in liftingu le-te, brez invazivnih preparatov. Gre za neinvaziven tretma obraza, kjer rdečica ni prisotna, z uporabo naravno-zeliščne maske pa pripomore k bolj sveži in sijoči koži. Z negovanjem obraza, vrata in dekolteja postane koža bolj prožna in čvrsta - s tem pa se upočasnijo procesi staranja.

Hidratantna nega obraza (60 min)
Potek nege:
- površinsko čiščenje kože,
- analiza kože,
- piling 1.) Encimski piling Liberty - zmehča površino kože in odstrani odmrli sloj le-te. S tem postopkom koža lažje vpije aktivne sestavine iz maske in kreme, katere bodo nanesli v naslednjih korakih, ALI 2.) Mehanski piling – odstrani odmrli sloj kože in nečistote z njene površine. S tem postopkom se poenoti ten polti in zmanjša nepravilnosti,
- maska – Clay white – glinena maska, katera pomiri kožo, hkrati pa deluje antibakterijsko,
- tonik: nežen, blag tonik, ki kožo navlaži. Je optimalna nega za dosego sveže in navlažene kože,
- krema – repair cream, ki je idealna za kožo katera je izsušena, saj obnavlja površinski zaščitni sloj in zadržuje vlago v njej.

Magic Crystals proizvodi so narejeni iz 100% naravnih sestavin s kristali, vsebujejo hladno stiskana olja, eterična olja, naravne bioaktivne supstance. Vse sestavine globinsko prodirajo v kožo, jo regenerirajo, obnavljajo in izboljšujejo njeno stanje, tako, da je efekt viden takoj.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!