Izjemno! - 54 % za 1x tretma (36 min) na avtomatski toplotno-masažni postelji v Hiši dobrega počutja v Logatcu! Masaža sprošča, blaži bolečine v hrbtenici in druga bolezenska stanja, pomaga pri rehabilitaciji po poškodbah, polni z energijo itd.!

Pozitivni učinki na vaše zdravje in vitalnost! Pri tej ponudbi lahko izberete druge opcije (glede na zdravstveno stanje in počutje), preverite med dodatnimi možnostmi!

6,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,00 €
-50%
Prihranek:
6,50 €
 
 

POSEBNOST AVTOMATSKE TOPLOTNO MASAŽNE POSTELJE
Tretma združuje kiropraktiko, toplotno masažo, akupresuro in pregrevanje z dolgimi infrardečimi žarki.

Najbolj pomemben del postelje so valjčki iz žada, minerala, ki velja za kraljevski simbol moči. Ko se valjčki (na notranjem projektorju) segrejejo na 30°C, se začnejo izločati dolgi infrardeči žarki, žarki, ki so del sončevega spektra; do rdeče barve naše oko zazna vse barve, to je barve mavrice, po rdeči barve ne vidimo več, občutimo pa toploto. Infrardeči žarki, dolgi med 10 in 12 cm, globoko prodrejo v vse naše strukture telesa in tako pospešujejo regeneracijo vseh struktur in celic v telesu.

UPORABA
Da bi vam postelja nudila kar najbolj optimalno masažo, vam, ko se uležete nanjo, avtomatsko izmeri dolžino hrbtenice in njeno obliko. Potem se glede na vaše zdravstveno stanje in počutje na tankem in lahkem daljinskem upravljalniku izbere enega od dvanajstih (12) programov, ki trajajo 36 minut in 30 sekund (razen sprostitveni program: 18 minut, polavtomatski: 18 minut in program za ročno nastavitev masaže: 60 minut) in jakost masaže (šest stopenj). Ko se tretma prične, se enostavno sprostite, poglobite v svoje misli ali pa prepustite Ceragem glasbi, ki vas zapelje v alpha stanje.

OPIS

Osupljiv videz, estetska skladnost z moderno notranjo opremo doma, varčna s prostorom, izjemna kvaliteta, popolno daljinsko upravljanje… vse to je rezultat pronicljivega pristopa k elegantnim in hkrati visoko kvalitetnim rešitvam svetovno priznane agencije za design, Tangerin iz Londona, ki je k še boljši prepoznavnosti v svetu pomagala tudi korporacijam kot so British Airways, Toyota, P&G in Samsung.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!