Fotodinamična terapija! - 50 % na odlično nego obraza z visokotehnološkim LED optičnim instrumentom - masko, ki oddaja za vsako problematiko svojo lučko (cca 60-70 min), v lepotnem salonu Beauty touch!

Popolna regenracija kože!

Nega obraza z masko
Nega obraza z masko
30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Načelo delovanja in funkcije
LED Visokotehnološki optični instrument za beljenje lepote uporablja princip fotodinamične terapije, aktivacije v globokih celicah in boljšega metabolizma kože. Ko svetlobo koža absorbira, se svetlobna energija pretvori v medcelično energijo, v sprostite in okrepite mikro krvne žile ter na koži ustvarite fotokemično reakcijsko-encimsko reakcijo, povečanje aktivnosti katalaze (katalaz) in superoksidne dismutaze (SOD) v celici, ki prevzameta funkcijo "straže" in "celice"  čistejše "povečajo celični vir energije razpadanja adenozin trifosfata (ATP). Povečajo vsebnost glikogena in beljakovin, s čimer se spodbuja celica in sinteza novega nadomešča staro. Za spodbujanje izločanja osnovnega rastnega faktorja fibroblasta (BFGF) in faktorja epidermalne rasti (EGF). Kolagenska vlakna preuredijo, blokirajo in odpravijo tvorbo melanina, pospešijo rast celic, pospešijo krvni obtok, spodbudijo proizvodnjo beljakovin kolagena, povečajo kožo  elastičnost, pomembno vplivajo na obnavljanje starajoče se kože, kožice iz aken, zbledijo pege, pospešujejo in zategnejo, olajšajo sončne opekline in nego.  

Učinkovita obdelava
Fotonska obdelava 7 barv LED svetilke:
- Rdeča svetloba (rdeča): valovna dolžina 630 nm, znana kot "svetloba biološke aktivnosti", lahko izboljša aktivnost celic, pospeši metabolizem in pospeši tvorbo kolagena hkrati, z beljenjem, kožnimi gubami, povečanjem elastičnosti kože, izboljšanjem stanja kože, popravljanjem poškodovane kože.
- Modra svetloba (modra): valovna dolžina 470 nm protivnetni učinek, brez škode na kožnih bolečinah. Propionibacterlum so bile v kratkem času produktivno poškodovane, čas, da se vnetje aken znatno zmanjša, da se zaceli. Učinkuje na odstranjevanje čir na aknah, baktericidno protivnetno, odstranjuje kožo, brez brazgotin in pigmenta. 
- Zelena luč (zelena): valovna dolžina 520 nm, z nevtralizacijo, ravnotežjem in stabilnostjo, za zmanjšanje izločanja kožnega olja, uravnotežite vodo in olje, učinkovito ublaži duševni stres, dred ge Ivmph žlezo in drenažno otekanje.
- Rumena svetloba (rumena): po posebnem tretmaju  valovne dolžine 590 nm lahko izboljša izmenjavo kisika do celic, dodatna energija do kožnih celic povzroči razgradnjo pigmenta, spodbuja limfno drenažo, izboljša grobo kožo, gube, zdravljenje rdečice na koži, vročino, poveča imunost.
- Vijolična svetloba (vijolična): to je rdeča in modra svetlobna frekvenca, ki združuje dve vrsti učinkovitosti fototerapije, predvsem ima zdravljenje aken in odstranjevanje brazgotin pred aknami. Skrčijo pore, kožo učvrstijo proti staranju antioksidant, lahko zavirajo vnetje, baktericidno še posebej dober učinek in popravijo v cijaninski luči (cijaninu). Lahko postopoma krepijo energijo celic, presnova ima zelo dobro vlogo pri promociji. 
- Bela svetloba (bela): kožo prodre globoko, pospeši metabolizem aktivne snovi, razgradi madež, izboljša drobne črte in ohlapno kožo,
 starajoče se kože, kožice iz aken, zbledijo pege, pospešujejo in zategnejo, olajšajo sončne opekline in nego.  

O PODJETJU
V lepotnem salonu Beauty touch nudijo nego obraza, oblikovanje obrvi, depilacije, frizerske storitve, podaljševanje trepalnic, gel nohte ter razne tečaje. V salonu dela osebje, ki ima že vrsto let izkušenj, salon pa se nahaja blizu Trnovega. Uporabljajo izdelke, ki so na trgu že dolgo časa priznani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!