SUPER CENA za 30-minutni bioresonančni preventivni screening za SRCE in OŽILJE (srce, ožilje glave in vratu, aorta, ožilje nog) + poročilo + individualni pogovor z diagnostikom, na Zavodu za preventivo in diagnostiko! Pravočasno ukrepajte pred razvojem resnejših sprememb!

Zgodnje spremljanje zdravja s sodobnim računalniškim diagnostičnim sistemom!

30,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Preventivni bioresonančni screening je ključnega pomena pri odkrivanju zgodnjih sprememb že v mladih letih. Omogoča pravočasno ukrepanje pred razvojem resnejših sprememb kasneje.

V Sloveniji vsako uro ena oseba doživi srčni infarkt ali možgansko kap. Bolezni srca in žilja so najpogostejše v srednjih letih.

Pravočasno poskrbite za zdravje.

Z bioresonančno tehnologijo Oberon Metapathia Professional© GR lahko preverijo stanje entropije oz. odklonov od optimalnih vrednosti za posamezne organe z zanesljivostjo 85%.

30-minutni preventivni screening opravijo za naslednje sklope:                
- SRCE
 (srčne zaklopke, srčna mišica, koronarne arterije),
- OŽILJE GLAVE IN VRATU,
- AORTA ,
- OŽILJE NOG.

Preventivni bioresonančni screening je primeren za vse, ki želijo preventivno spremljati svoje zdravje. Je popolnoma neboleča in brez stranskih učinkov. Spada na področje komplementarne medicine, katere namen ni podajanje diagnoze, temveč preventivno spremljanje procesov na celičnem nivoju. Za preventivni screening ni potrebno sleči obleko ali se sezuvati.

Vsak, ki opravi  bioresonančni screening prejme pisno poročilo o rezultatih, pregled pa obsega tudi individualni pogovor z našim certificiranim diagnostikom.

Nahajajo se v Cesti v Mestni log (Murgle Center, 1. nadstropje v Ljubljani).

Prosijo vas, da ste 2 uri pred pregledom tešči ter, da pred prihodom odstranite ves nakit.

Preventivni bioresonančni screening izvajajo s pomočjo sodobne licenčne tehnologije  METAPATHIA PROFESSIONAL© GR, ki ima ustrezne certifikate Evropske unije EN ISO 13485:2003 ter je skladna z Direktivo Sveta 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!