Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Brioni, Hrvaška

Krasen oddih za 2 osebi s polpenzionom v sobah Karmen na Brionih

Vrednost kupona je 50,00 €. Razliko 200,00 € do polne cene (250,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Brioni, Hrvaška

Nepozaben oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Neptun na Brionih

Vrednost kupona je 56,00 €. Razliko 224,00 € do polne cene (280,00 €) plačate direktno ponudniku.

Dopust, ki vam bo za večno ostal v spominu! SUPER CENA za 2-dnevni oddih za 2 osebi v depandansi Neptun na čarobnih Brionih: 1x nočitev s polpenzionom + brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane + brezplačna vstopnica v Nacionalni park Brioni in muzeje + wi-fi!

Vrednost kupona je 16 €. Razliko 64 € do polne cene (80 €) plačate direktno ponudniku.

Depandansa Neptun, Brioni
Depandansa Neptun, Brioni
Depandansa Neptun, Brioni
Depandansa Neptun, Brioni
Depandansa Neptun, Brioni
16,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
64,00 €
Super cena
 
 

Nacionalni park Brioni vedno znova navdušuje z naravnimi lepotami in možnostmi izkušanja pravega avstroogrskega vzdušja - in prav to boste doživeli v depandansi Neptun. Velike sobe, očarljivi razgledi in nevsiljivi, a vedno ustrežljivo osebje bodo poskrbeli, da bo vaš obisk resnično nepozaben.
Depandansa se nahaja v sklopu hotela Istra in v treh nadstropjih razpolaga z 41 dvoposteljnimi in 4 enoposteljnimi sobami ter 17 apartmaji.
Vsaka soba ima kopalnico, sušilnik za lase, satelitsko TV, minibar, telefon in wi-fi.
Zanimivo je, da veliko število gostov depandanse Neptun zahteva sobe brez klime, da bi lahko v popolnosti doživeli avstroogrski duh, ki ga tam lahko najdejo. V depandansi Neptun bo vse prilagojeno vašim željam.
S teras sob se razteza krasen razgled, ki ga še dodatno popestri vonj stoletnih borovcev in morja. Tišino in mir nacionalnega parka občasno prekinejo pavi in druge ptice, ki poseljujejo otok. Sobe na park strani ponujajo pogled na zelenje Brionov, ki ga zjutraj in zvečer popestrijo črede jelenov. Takšno izkušnjo lahko doživite samo na Brionih.
Obiskovalci depandanse se vsako leto znova vračajo, saj tistega, kar lahko doživite na Brionih, ne morete doživeti nikjer drugje. Pobegnite iz hitrega modernega življenja in se sprostite v poživljajočem miru Nacionalnega parka Brioni.

Brionsko otočje leži ob zahodni obali Istre, sestavlja ga pa skupina 14 razvejanih otokov in otočkov.

Veliki Brion je največji, najlepši in najbolj obiskani otok Brionov. Njegova površina znaša 560 ha in ima 25,9 km obale. Ta otok je izjemen primer sožitja narave in človeških rok. Del otoka sestavljajo travniki in krasni parki, poleg dragocenih ostankov gradbeniške dediščine pa ohranja tudi vegetacijske sistem zahodnoistrskega klimatskega tipa.

Mali Brion je drugi največji otok Brionskega otočja, s površino 108,85 ha in 8,28 km obale. Znan je po utrdbi Fort Brioni Minor, ki je največja utrdba na jadranski obali. V novejšem času je utrdba dom gledališča Ulysses, ki kot dragulj hrvaške umetnosti vsako poletje privablja množice ljubiteljev gledališča. Razen v času, ko postane prizorišče Ulyssesa, je otok zaprt za obiske javnosti.

Otok Vanga ali Krasnica je verjetno najbolj mistični otok Brionskega otočja. S površino 19,84 ha in 2,65 km obale Vanga spominja na odprto školjko s severnim rezidečnim in južnim gospodarskim delom. Otok Vanga je last državnih nepremičnin in oddih tam je omogočen visokim političnim osebnostim. Čeprav obstajajo načrti za odpiranje Vange javnosti, je otok še vedo zaprt za obiskovalce.
Na otoku Vanga je tudi Titova rezidenca, v kateri se zdi, kot da se je čas ustavil, in tam lahko vidite vinsko klet, slovensko sobo ter ribiški in indonezijski salon.

Kozada je otoček Brionskega otočja, ki je odprt za javnost kot izletniška točka. Njegova površina znaša 7,84 ha, obalna linija pa je dolga 1,16 km. V času avstroogrske vladavine je bil otoček pristajališče hidrozrakoplovov in šolski center za urjenje pilotov, danes pa ni naseljen in je obraščen z bujno vegetacijo.

Otok Sveti Jerolim je odprt za obiskovalce. Njegova površina znaša 7,84 ha, obala pa je dolga 1,16 km. Otok je ime dobil po cerkvici s samostanom, ki je nekdaj dominirala otoku, a je bila uničena zaradi potreb po kamnu. Danes so vidni samo temelji enega od zidov te nabožne zgradbe. Zaradi bogatega podvodnega sveta je Sveti Jerolim tudi priljubljena točka za potapljače.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!