Popolno razvajanje kože! - 50 % na odlično 90-minutno nego obraza po izbiri z naravno kozmetiko Magic Crystals: 1.) klasična nega ALI 2.) hidratantna nega ALI 3.) anti-age nega, v salonu Miss Europa v Ljubljani!

Vrhunski, neinvazivni tretmaji bodo poskrbeli za sijočo in negovano kožo vašega obraza!

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Koža potrebuje vlago in razvajanje! Ne pozabite - prvi znaki staranja vašega duha se pokažejo na obrazu, zato je nega neizbežna!

V salonu Miss bodo z naravno kozmetiko Magic Crystals poskrbeli za negovano kožo vašega obraza. Izbirate lahko med 3 tretmaji: klasična, hidratantna ali anti-age nega obraza. Na naraven način spodbudijo kožo k hitrejši regeneraciji in liftingu le-te, brez invazivnih preparatov. Gre za neinvazivne tretmaje obraza, kjer rdečica ni prisotna, z uporabo naravno-zeliščne maske pa pripomorejo k bolj sveži in sijoči koži. Z negovanjem obraza, vrata in dekolteja postane koža bolj prožna in čvrsta - s tem pa se upočasnijo procesi staranja.

Klasična nega obraza (90 min)
Potek nege:
- sprejem stranke, priprava stranke,
- površinsko čiščenje kože,
- analiza kože,
- piling: v trenutku zgladi in odstrani odmrli sloj kože, zmanjša nepravilnosti, očisti pore in izboljša polt ter razkrije mehko, žarečo kožo,
- zeliščna maska,
- termo maska (odpiranje por),
- globinsko čiščenje kože,
- visoka frekvenca (deluje antibakterijsko),
- maska,
- tonik,
- krema + nežna masaža obraza, ki uravna in pomiri kožo.
Bogat kompleks aktivnih učinkovin zagotavlja navlaženost in mehkobo kože, ter hkrati zmanjša videz gub. Koža postane bolj elastična, prožna in gladka.

Hidratantna nega obraza (90 min)
Potek nege:
- površinsko čiščenje kože,
- analiza kože,
- piling 1.) Encimski piling Liberty - zmehča površino kože in odstrani odmrli sloj le-te. S tem postopkom koža lažje vpije aktivne sestavine iz maske in kreme, katere bodo nanesli v naslednjih korakih, ALI 2.) Mehanski piling – odstrani odmrli sloj kože in nečistote z njene površine. S tem postopkom se poenoti ten polti in zmanjša nepravilnosti,
- maska – Clay white – glinena maska, katera pomiri kožo, hkrati pa deluje antibakterijsko,
- tonik: nežen, blag tonik, ki kožo navlaži. Je optimalna nega za dosego sveže in navlažene kože,
- krema – repair cream, ki je idealna za kožo katera je izsušena, saj obnavlja površinski zaščitni sloj in zadržuje vlago v njej.

Anti-age nega obraza (90 min)
Potek nege:
- sprejem stranke, priprava stranke,
- površinsko čiščenje kože,
- analiza kože,
- piling: v trenutku zgladi in odstrani odmrli sloj kože, zmanjša nepravilnosti, očisti pore in izboljša polt ter razkrije mehko, žarečo kožo,
- maska – anti-age maska, ki vidno izboljša tonus kože, zmanjša drobne gubice ter na naraven način deluje na proizvajanje elastina in kolagena v koži.
- tonik,
- serum – anti-age, ki globinsko prodre v kožo in daje anti-age efekt,
- krema – anti-age, ki je bogata z naravnimi aktivnimi substancami, katere stimulirajo regeneracijo, elastičnost ter hidratacijo kože.
- nežna masaža obraza, ki uravna in pomiri kožo.

Magic Crystals proizvodi so narejeni iz 100% naravnih sestavin s kristali, vsebujejo hladno stiskana olja, eterična olja, naravne bioaktivne supstance. Vse sestavine globinsko prodirajo v kožo, jo regenerirajo, obnavljajo in izboljšujejo njeno stanje, tako, da je efekt viden takoj.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!