Preživite počitnice na Pohorju! SUPER CENA za mega oddih za do 4 osebe v apartmajih na Rogli: 3-dnevni vikend paket (2x nočitev, od petka do nedelje) v studio apartmajih Gaber! Prijetni dopustniški užitki na Rogli z obilico možnosti za aktivnosti.

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v apartmajih Gaber na Rogli - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Odlicne pocitnice za do 4 osebe v apartmajih na Rogli
Odlicne pocitnice za do 4 osebe v apartmajih na Rogli
Odlicne pocitnice za do 4 osebe v apartmajih na Rogli
Odlicne pocitnice za do 4 osebe v apartmajih na Rogli
78,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Pridite na Roglo, kjer je zrak čist, gozdovi, jase in travniki pa nedotaknjeni. Studio apartmaji (vse v enem prostoru) so udobni in prijetno opremljeni z vsem, kar potrebujete za prijeten in nemoten dopust z družino ali prijatelji. Nastanitev v bogato opremljenih apartmajih z internetom in kabelsko TV.

Apartmaji Gaber se nahajajo na Rogli le streljaj pod hotelom Planja. Dva apartmaja imata teraso, eden pa se nahaja v mansardi. Apartmaji so zaradi ugodne lokacije in bližine vseh objektov, tako smučarskih, tekaških prog, sankališča, adrenalinskega sankališča Zlodejevo, športne dvorane, bazena, wellness centra... odlična možnost za enkratno preživljanje dopusta, počitnic ali le nekaj dni oddiha, ki ga v hudem življenjskem tempu vedno bolj potrebujemo. Bivanje v apartmajih vam nudi krajše ali daljše sprehode, spoznavanje naravnih gozdnih lepot, ki so na tem delu Pohorja edinstvene.

Zdravilni učinki klime (Rogla ima naziv Klimatskega zdravilišča) - zrak, bogat s kisikom in klima, blagodejno vplivata na obolenja dihal, alergije, obolenja oči in kože ter krvna obolenja.
Uživajte v zelenju ali lepi naravi!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!