SUPER CENA za pregled stanja atlasa in prilagoditev atlasa po René-C. Schümperli metodi + gratis prilagoditev hrbtenice in vibro masaža, v AtlasProfilax centru v Zagrebu! Odpravite težave, kot so hernija, bolečine v vratu in hrbtu, utrujenost in slaba cirkulacija!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Pregled stanja atlasa in prilagoditev atlasa
Pregled stanja atlasa in prilagoditev atlasa
80,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Prilagoditev atlasa po René-C. Schümperli metodi 
Ali veste, da je prvo vretence - atlas, skoraj pri vseh ljudeh rotiran? To stanje vodi do velikega števila fizičnih in psihičnih motenj ter bolezni, vnedar ga je mogoče popolnoma obrniti!

René-C. Schümperli, dr. E.M. je razvil edinstveno metodo, s katero samo z enim tretmajem natačno in varno obrne atlas. Ta metoda prilagajanja atlasa je naravna, nemedicinska in ne zahteva nobene diagnostike.

Atlas je prvo vratence, ki podpira glavo in predstavlja most med glavo in vratno hrbtenico. Vsaka statična sprememba atlasa povzroči fizične in psihične težave in deformacije vratne ter celotne hrbtenice, ki se prilagaja njegovemu nepravilnemu položaju. Pri 90 % ljudi atlas ni v svoji poziciji in je rotiran v desno.

Zaradi nepravilnega položaja atlasa, na katerem počiva lobanja, pride do nenehnega pritiska na hrbtenjačo, na vratne živce, mišice, arterije, kar ovira pretok krvi v možgane.

Nekatere zdravstvene težave, ki se s prilagajanjem atlasa ublažijo ali izginejo: mravljinčenje, bolečine v vratu, hrbtu, kolenih, epilepsija, hernija diska, migrene, aritmija, omotičnost, skoliza, utrujenost, slaba prekrvavitev, alergije.

Nemški prof. dr. med. Reiner M.M. Seibel, s 24-letnimi izkušnjami na področju raziskav motenj in bolezni hrbtenice, je potrdil edinstveno metodo AtlasPROfilax, s katero se prilagaja položaj atlasa.

Thumper vibro masaža
Thumper je edini masažer, ki deluje na mišice navpično, z močnimi gibi, za razliko od drugih, ki delujejo vodoravno vzdolž mišic. Thumper s svojimi anatomsko oblikovanimi kroglicami prodira globoko v mišice.

Edinstveno delovanje Thumperja ustvarja stalno, prijetno, pulzirajočo akupresuro, ki prispeva k popolnejši in učinkovitejši masaži. Njene vibracije prodrejo globoko tudi v večje dele telesa in to veliko lažje, kot ročna masaža.

Tretma izvaja Goran Dušanić, rojen 10. 2. 1974 v Vinkovcih. AtlasProfilax akademijo je zaključil 21. 7. 2007. Do sedaj je uspešno zdravil na tisoče pacientov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!