Presenetite svoje najdražje in jim poklonite vrednostno Darilno kartico 1nadan.si (lahko izberete: ali v fizični ali elektronski obliki) za nakupe na 1nadan.si, ki vam jo brezplačno pošljemo po pošti, zraven pa priložimo lično darilno srebrno kuvertico!

Obdarujte drugače :) S klikom na "Izberi ponudbo" lahko izberete Darilno kartico 1nadan.si v vrednosti 10, 15, 20, 25, 30, 50, 70 ali 100 €.

Darilna kartica 1nadan.si za 70 €.
Darilna kartica 1nadan.si za 70 €.
70,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 Darilno kartico 1nadan.si.
  • Darilna kartica je unovčljiva eno leto od datuma nakupa kupona. 
  • Darilno kartico naročite preko e-poštnega naslova: [email protected]. Pripišete šifro kupona in naslov za dostavo (za kartico v fizični obliki v srebrni ovojnici) ali e-poštni naslov (za kartico v elektronski - pdf - obliki) na katerega želite, da pošiljemo Darilno kartico. 
  • Darilno kartico v fizični obliki prejmete po pošti najkasneje v 5 delovnih dneh od naročila, poštnino krije 1nadan.si. Darilno kartico v elektronski - pdf - obliki pa prejmete v roku enega delovnega dne po oddaji naročila. 
  • Vrednost Darilne kartice aktivirate tako, da kodo, ki je zapisana na Darilni kartici vpišete v svoj profil 1nadan.si, pod rubriko Darilna kartica. V roku enega delovnega dne bomo v vaš profil, natačneje v e-denarnico naložili vrednost kartice (v kolikor boste kodo vpisali v svoj profil v petek, bo znesek aktiviran v ponedeljek). Znesek lahko nato poljubno koristite pri nakupu ponudb na 1nadan.si.
  • Za koriščenje darilne kartice je potreben aktiviran 1nadan.si profil, v primeru da obdarovanec še ni uporabnik 1nadan.si, se najprej registrira na portal www.1nadan.si.  
  • Podrobni splošni pogoji uporabe Darilne kartice se nahajajo na sledeči povezavi: http://1nadan.si/darilnakartica.  
  • Ponudba vsebuje: 1 x Darilna kartica 1nadan.si (skrbno oblikovana, natisnjena na mayastic kartonu, dimenzij: 8,8 x 5,6 cm v srebrni ovojnici, dimenzij: 11 x 9 cm) ali 1 x Darilna kartica 1nadan.si poslana po e-pošti v elektronski (pdf) obliki v vrednosti 70 €.

Razmišljate kaj bi podarili vašim najbližjim? Prav zato smo za vas pripravili prav posebno darilno kartico 1nadan.si, ki bo razveselila vaše najbližje.

Darilna kartica 1nadan.si je čudovito in praktično darilo, saj bo obdarovanec sam lahko izbiral med vsemi ponudbami, ki so objavljene na portalu 1nadan.si. S svojim osebnim posvetilom na lično srebrno ovojnico pa lahko darilu dodate še osebno noto.

Z Darilno kartico 1nadan.si, obdarite najbližje tudi vi! :)

Podrobnosti o ponudniku

Media Lab d.o.o.

Šmartinska 106
1000 Ljubljana
Slovenija

031 829 979
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!