Za najmlajše raziskovalce! - 50 % na 1-tedensko poletno delavnico po izbiri za otroke od 5. do 13. leta starosti, v Otroški akademiji! Na izbiro so znanstvena delavnica ALI jezikovni tečaj angleščine ALI likovna delavnica ALI lego robotika!

Za radovedne otroke, ki se radi zabavajo in hkrati učijo!

Otroška akademija
Otroška akademija
Otroška akademija
69,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
139,00 €
-50%
Prihranek:
70,00 €
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 4,83€ na eDenarnico

JEZIKOVNE POČITNICE
V času poletnih počitnic otroci radi pozabijo, kaj so se v šoli že naučili, zato je fino, da na zabaven način ponovijo snov, ki jo že poznajo in se zraven naučijo tudi kaj novega. Pri našem delu uporabljamo metodi VAK (verbalna in neverbalna komunikacija – otroci različno sprejemajo informacije, odvisno od tega, ali so bolj slušni, vizualni, kinestetični tipi) in CLIL, ki otroku zagotavljata učno okolje, v katerem bo jezik spoznaval po naravni poti, ki se zelo približa načinu usvajanja maternega jezika, torej predvsem spontano in z veliko mero zabave.

ZNANSTVENE DELAVNICE
Znanstvene delavnice so namenjene vsem mladim nadobudnežem, ki premorejo veliko mero radovednosti, žilico za odkrivanje in raziskovanje ter se radi srečujejo z izzivi. Mladi znanstveniki se bomo skupaj podali na pot polno izzivov, presenečenj in zagat, ki pa jih bomo s skupnimi močmi in skozi poučne, zanimive ter zabavne poskuse rešili.Letos se bomo znanstveniki preizkusili v petih znanstvenih vejah, vsak dan v eni. Pokukali bomo v astronomijo, forenziko, biologijo, kemijo in zgodovino. Izvedeli bomo zanimiva dejstva in videli mnogo navdušujočih poskusov.

LIKOVNE DELAVNICE
Delavnice so namenjene radovednim otrokom, ki radi razvijate svojo umetniško žilico, se zabavate in hkrati učite ob likovnem ustvarjanju. Z nami boste potovali po svetu in spoznali različne kulture, običaje in likovne tehnike. Si že slišal za pojme totem, bumerang, hieroglifi, japonska pahljača, matrioška, havajski lei? Za namig ti izdamo, da boš v tednu dni z nami potoval po kontinentih našega sveta in spoznal različne kulture in likovne tehnike. Ob koncu tedna pa jih boš predstavil svojim staršem in vse svoje izdelke odnesel domov za spomin na super duper doživetje!

LEGO AKADEMIJA
Lego akademija je namenjena vsem navdušencem nad lego kockami in tudi tistim, ki radi razmišljate s svojo glavo ter sami pridete do rešitev zastavljenih izzivov, pri čemer ni pomembno, ali pri tem uporabljate lego kocke ali ne. Otroci so razdeljeni v tri težavnostne skupine tako, da je tečaj primeren tako za začetnike kot tiste, ki že imate izkušnje iz programiranja, prav tako pa tudi za tiste otroke, ki naše programe že obiskujete. Naučili se boste povsem nekaj novega! Kaj vse lahko počnemo z lego kockami? Odgovorov je na tisoče. Z njimi se učite socialnih veščin, lastnega razmišljanja, osnovnih matematičnih operacij (seštevanje, odštevanje itd.), fizike, reševanja problemov, programiranja in še in še.

Delavnice so primerne za otroke od  5. do 13. leta starosti.

Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja z izobraževanjem otrok od 3. do 14. leta starosti. Ponujajo kakovostne in raznovrstne izvenšolske programe. Svoje delo zagotavljajo v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2008 in velik poudarek dajejo povratnim informacijam, ki jih dobijo od otrok in njihovih staršev. Otrokom želijo ustvariti sproščeno okolje, v katerem jim posredujejo informacije in znanje, ki jim bo prav prišlo v življenju, ter v katerem vladajo zaupanje, spoštovanje in skupinsko delo, kjer lahko vsi skupaj rastejo in se učijo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 155

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

-67%
Rezerviranih 2166

Profesionalno pranje avta v avtomatski avtopralnici AvtoStop

Ponudba velja ob nakupu paketov 5 kuponov! Na voljo so različni paketi, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-63%
Rezerviranih 4
NOVO

Čiščenje zobnega kamna + poliranje in flouriranje

Celovita zobozdravstvena storitev za lep in zdrav nasmeh!

-90%
Rezerviranih 2
NOVO

Mega paket za preoblikovanje telesa (9x + 1x GRATIS)

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Zmanjšanje obsega do 10 cm ali več! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 1x tretma preoblikovanja telesa za 24,60 €!

Super cena
Rezerviranih 6
NOVO

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate tudi v NOVEM PROMOCIJSKEM VIDEU! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!