Preživite poletne počitnice po svoje! SUPER CENA za 2-dnevno (1x nočitev) kampiranje s šotorom v kampu Lucija *** za 1 osebo + parkirni prostor za 1 avtomobil + uporaba sanitarij in vode.

Odlično opremljen kamp za popoln poletni oddih na obali!

Odlicne pomladne pocitnice v kampu Lucija v Seci
Odlicne pomladne pocitnice v kampu Lucija v Seci
Odlicne pomladne pocitnice v kampu Lucija v Seci
8,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Kamp Lucija ***
Avtokamp Lucija leži na polotoku Seča v Portorožu. Odlikujeta ga lega in površina v izmeri šestih hektarjev s kapaciteto do 1000 gostov. Je sodobno opremljen kamp z lastno trgovino in barom.

Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroki in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi in šotori. Na novo je urejen predel s 45 prostori, namenjenimi predvsem lastnikom oziroma uporabnikom avtodomov.
Prostori so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini pa je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.
Skupno kamp obsega 550 parcel, od tega je 204 opremljenih tudi z vodo. V sanitarijah je urejena previjalnica za dojenčke. Lastnikom domačih živali je na voljo tudi zunanji tuš za kopanje njihovih ljubljenčkov.
Kamp ponuja raznovrstne aktivnosti, kot so: vodni športi, brezžični internet, otroško igrišče s peskovnikom, gugalnico in toboganom. Poleg tega se v neposredni bližini nahajajo tenis igrišča, igrišče za mini golf, odbojko, košarko, rokomet in nogomet.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!