Poskrbite za dušo in telo! - 50 % na 40-minutno SOLNO TERAPIJO za do 2 osebi ALI 55-minutne igralne urice za do 2 otroka (v spremstvu 2 odraslih), v Kraljestvu solnih terapij Slanorog! Popolnoma naravna metoda, učinkovita pri lajšanju mnogih težav!

Solne terapije so primerne za odrasle ter za otroke od 6. meseca dalje!

Solna terapija
Solna terapija
13,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,00 €
-50%
Prihranek:
13,50 €
 
 

Kaj je solna soba?
Solna soba je posebna soba, ki je v celoti obdana s plastjo soli. Za kakovostno in preverjeno mikroklimo skrbi posebna naprava, ki se imenuje halogenerator, ki v sobo vpihava solni aerosol, kar ustvarja mikroklimo, ki je podobna klimi na morju in v rudnikih soli. V naših solnih sobah se uporablja le 100% medicinska sol, ki je sterilna ter brez vsakršnih primesi.
40 min solne terapije (odrasli) v solni sobi je glede na svoje dobrodejne učinke enakovrednih trem dnem, preživetih na morju.

Solne sobe so nastale kot posledica ugotovitev iz začetka prejšnjega stoletja, da vdihavanje zraka v jamah (speleoterapija) lajša in odpravlja najrazličnejše težave, globinsko sprošča organizem ter dobrodejno vpliva na dušo in telo.

Solna soba združuje vse prednosti morske mikroklime in mikroklime v solnih jamah. Prednost obiska solne sobe je v kontrolirani količini aerosola v zraku, poleg tega sta v sobi ves čas kontrolirana temperatura in vlažnost zraka, zrak pa je tudi brez vseh alergenov.
Da bi dosegli enake rezultate, bi morali solne jame obiskovati vsaj dva ali tri mesece po približno tri ure dnevno, v solni sobi pa bi zadoščalo med 10 do 30 opravljenih terapij dolžine do ene ure.

Kaj je solna terapija?
Pri solnih terapijah v solni sobi
 gre za vdihavanje in izpostavljanje telesa suhemu solnemu aerosolu. Solna terapija vpliva na dihalni sistem tako, da se le-ta na naraven način lahko bori proti najrazličnejšim težavam. Solne terapije se priporoča vsem, ki želijo preventivno poskrbeti zase, ter vsem, ki potrebujejo regeneracijo po intenzivnem treningu oziroma anti-stres terapijo po napornem delavniku. 
Moč soli bo vas bo tudi duhovno podkrepila in raztopila morebitne energijske blokade.

Komu so namenjene solne terapije?
Solne terapije so namenjene odraslim in otrokom od šestega meseca dalje. Uporaba solnih terapij se priporoča vsem, ki želijo kakovostno celostno poskrbeti zase.

Več o solnih terapijah si lahko preberete tukaj.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 678

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 134

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

-67%
Rezerviranih 8

Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom

Popolna nega, ki poskrbi za gladko, sijočo in mladostno kožo!

-72%
Rezerviranih 9

Modno žensko striženje

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije frizerskih storitev - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!