Super cena! Čarobni predbožični izlet v svetovno znan muzej voščenih lutk Madame Tussauds na Dunaju + ogled mesta Dunaj! Izberite kraj odhoda: A. iz Ljubljane in Celja za 37,20 €; B. iz Maribora za 35,40 €. Termini odhodov zagotovljeni!

Ponudba vsebuje: enodnevni organizirani izlet na Dunaj (prevoz z avtobusom + zunanje oglede + karto za Madame Tussaud + slovensko vodenje). Odhod iz Ljubljane in Celja! Možni termini: 7. 12., 14. 12., 15. 12., 21. 12.

dunaj, madame tussauds
dunaj, madame tussauds
dunaj, madame tussauds
37,20€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Nimate ideje za popoln družinski izlet? Nekoč ste morali za fotografiranje s slavnimi osebnostmi – seveda v obliki voščenih lutk odpotovati v oddaljen in drag London. Slavna hiša voščenih lutk Madame Tussauds pa je pred kratkim le odprla vrata tudi v nam bližnjem Dunaju. Izkoristite priložnost in se fotografirajte z »Robertom Pattinsonom, Angelino Jolie, Justinom Bieberjem, Katy Perry, Angelo Merkel« in mnogimi drugimi! Združite ogled krasno okrašenega predbožičnega imperialnega mesta, bogato založenih stojnic z vrhunskim doživetjem ene najbolj obiskanih razstavnih franšiz na svetu.

Dunaj, magično mesto, ki že precej let zaporedoma zaseda sam svetovni vrh po kriteriju udobja življenja in je najbolj privlačno ravno v poznem jesenskem ter zgodnjem zimskem času. Sprehodite se med stojnicami, pomalicajte kakšen štrudel in si privoščite topel napitek ali slavno Sacher torto v kateri izmed številnih kavarn s pravim avstroogrskim pridihom. Uživajte veseli december v pravem pomenu!

Po vstopu vseh potnikov nadaljevanje vožnje proti avstrijski prestolnici, kamor prispete v dopoldanskih urah. Najprej se boste ustavili pred baročno rezidenco Schoenbrunn in po kratkem nadaljevali do mestnega jedra. Ogledali si boste elegantne ulice Graben in Koroško ulico, cesarski Hofburg in seveda Štefanovo katedralo. Prosti čas za nakupe in samostojno raziskovanje vedno zanimivega mesta. Prevoz do muzeja Madame Tussauds in ogled. Pozno popoldne/zvečer se boste odpravili nazaj proti domu, kamor boste prispeli v poznih večernih urah.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih 985

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 771

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih 367

Vinjeta za le 99 €

Plačajte s kartico Mastercard® ali Maestro® in prihranite pri nakupu vinjete!

-54%
Rezerviranih 3
NOVO

Ura igre biljarda v Biljard in snooker baru Lukna

V tej ponudbi lahko izberete tudi 1 uro igre snookerja v Biljard in snooker baru Lukna za 4 €!

-54%
Rezerviranih 3
NOVO

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

Super cena
Rezerviranih 1
NOVO

Kopanje v bazenih LifeClass Term Sveti Martin

Celodnevna zabava in počitek v LifeClass Termah Sveti Martin!