- 52 % na Smoothie Maker Express za hitro pripravo zdravih napitkov, v spletni trgovini TVnakupi.com! Plačajte 37,80 € in si pripravite sveže napitke po vašem okusu, v vrednosti 78,90 €.

Ponudba vsebuje: 1x Smoothie Maker Express mešalnik rdeče barve + 3x kozarec (mali, velik in srednji) + 3x silikonski pokrov za kozarec + 1x posodica za čiščenje rezila + 1x podstavek + 1x navodila za uporabo.

37,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
78,90 €
-52%
Prihranek:
41,10 €
 
 

Izkoristite Smoothie Maker Express mešalnik za enostavno in hitro vsakodnevno pripravo zelenjavnih, sadnih in mlečnih napitkov.

S Smoothie Makerjem (videno na TV) mešalnikom za pripravo napitkov, si boste sedaj enostavno naredili svoj priljubljen Smoothie z svežimi sestavinami vedno znova in znova. Je kot nalašč za pripravo vseh vrst sadnih sokov, zelenjavnih napitkov, sladoleda in raznovrstnih omak.
Ustvarite zdrave in zabavne recepte v pičlih 10 sekundah in prihranite tudi do 2 € po napitku. Izberite vam najljubše sestavine, jih narežite na koščke in stresite v priložen kozarec, katerega namestite na Smoothie maker ter obrnite glavo mikserja za 180 stopinj. Sadju lahko dodate nekaj mleka, jogurta ali vode. Pritisnite na stikalo in Smoothie maker vam bo v manj kot 10 skundah zmešal napitek neposredno v kozarcu. Kozarec lahko zaprete s priloženim pokrovom.
Čiščenje Smoothie Makerja je preprosto, saj ga lahko perete kar v pomivalnem stroju (razen rezila in dela v katerem je motorček), za čiščenje rezila pa ima proloženo posebno posodico, ki je temu namenjena. Vanjo vlijemo čisto vodo in zaženemo aparat. Moč vode očisti rezila. 
Komplet vsebuje:
- aparat Smoothie Maker Express (moč 300 W, teža 2,3 kg),
- velik kozarec (0,5 l),
- srednji kozarec (0,3 l),
- mali kozarec (0,1 l),
- posodica za pranje rezila,
- 3x pokrovček kozarca,
- navodila za uporabo.
Garancija mešalnika je 1 leto.

Kozarec svežih vitaminov vsak dan!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!