Za pomlajen videz! - 50 % na 30-minutni tretma: radiofrekvenca - Tripollar lifting obraza v salonu Miss Europa v Ljubljani! Najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje kože!

Na voljo so različne nege - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Radiofrekvenca Tripollar lifting obraza (30 min)
Radiofrekvenca Tripollar lifting obraza (30 min)
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,10 €
 
 

Tripollar lifting ali radiofrekvenca
Najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje obraza in telesa. Tripollar lifting je metoda multipolarne radiofrekvence, ki pomlajuje kožo.

Lifting – zaradi zunanjih dejavnikov in staranja kože prihaja do popuščanja kolagena in zmanjšane proizvodnje le-tega, kar povzroča slabši tonus kože in nastanek gub. Edini način, da se ta proces upočasni ali ustavi je, povečanje nastanka novih in okrepitev že obstoječih kolagenskih vlaken. To lahko dosežemo s pomočjo tretmaja, ki aktivira metabolizem kože, spodbudi delitev matičnih celic in stimulira njihovo regeneracijo ter na ta način omogoča nastanek novih kolagenskih vlaken.

Tretma je namenjen vsem, ki si želijo učvrstiti in zategniti kožo na obrazu ali telesu. Nemški aparat RF light predstavlja revolucijo v nekirurškem liftingu. V eni uri bo vaša koža postala bolj čvrsta, videz gubic pa se bo zmanjšal. Z radiofrekvenčnimi valovi se segreje srednja plast kože, kjer se nahajata kolagen in elastin. Na segrevanje koža reagira tako, da spodbudi proces obnavljanja elastičnih vlaken. Pri večini uporabnikov je rezultat po prvi terapiji vidno blago zategnjena koža. Po tretmaju je koža sveža, mehka, gladka, elastična, sijoča in čvrsta.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!