- 87 % na bon v vrednosti 766 € za otoplastiko, estetsko korekcijo ušes v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled s strokovnjakom + poseg + lokalna anestezija!

Takoj plačate le kupon 1nadan, 103 €. Doplačilo 580 € do polne vrednosti 1.346 €, pa poravnate v sami ordinaciji. Ne spreglejte vseh estetskih posegov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

103,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
766,00 €
-87%
Prihranek:
663,00 €
 
 

Kaj je korekcija ušes?
Korekcija ušes oziroma otoplastika je korektivni estetski poseg, s katerim se odpravljajo deformacije ušes. Z njim se najpogosteje korigira odklon ušesa od glave. upognjenost, asimetrija in prirojene deformacije ušes niso redkost, korekcija pa je enostavna operacija, s katero je mogoče vse omenjene deformacije enostavno odpraviti.

Priprava pacienta
Nerazvit rob, plitka ušesna školjka, zadebeljen hrustanec in podvojena resica so ob štrlečih, prevelikih in nepravilno oblikovanih ušesih najpogostejše malformacije, ki so vidne od rojstva. Nezadovoljstvo z videzom, še posebej če so informacije prisotne na področju obraza, lahko povzroči občutek nezadovoljstva, manjvrednosti in pomanjkanja samozavesti. zato je korekcija ušes idealen poseg, s katerim je mogoče odpraviti omenjene pomanjkljivosti in preprečiti krepitev negativnih čustev. Lastnost otoplastike, po kateri se razlikuje od drugih estetskih posegov, je, da jo je mogoče izvajati že v zgodnjem otroštvu. Rast ušesne školjke se skoraj popolnoma zaključi do petega leta starosti, zato je mogoče korekcijo ušes opraviti že po otrokovem dopolnjenem šestem letu. S tem se relativno zgodaj odpravijo pomanjkljivosti, ki so lahko vir omenjenega nezadovoljstva.

Potek posega
Korekcija ušes je rutinski poseg in najpogosteje traja do eno uro. Dobra priprava in kvaliteten rez sta najpomembnejša v samem procesu operacije. Otoplastika se izvaja pod lokalno anestezijo.

Potek okrevanja in koristni nasveti
24-48 ur po operaciji je potrebno obvezno nositi debel povoj okoli glave, ki mora pokrivati celotno uho. Po snemanju povoja se priporoča nošenje elastičnega traku, ki preprečuje morebitne poškodbe ušes, do katerih lahko pride med spanjem. Popolno okrevanje oz. pojenjanej bolečine, otekline in modric traja približno 10 dni, šivi pa se odstranijo po 7 dneh.

Rezultati operacije
Ko izginejo vse sledi operacije, torej po približno 10 dneh, so vidni rezultati korekcije ušes.
Brazgotine niso vidne, zadovoljstvo pa je popolno.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 144

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih več kot 100

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Soba pobega v Kamniku

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!

-55%
Rezerviranih 15
NOVO

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-66%
Rezerviranih 5
NOVO

10-urni tečaj tenisa za odrasle

Enostaven in zabaven šport!