- 51% na izlet na Mini ranču Šempeter za 2 odrasla in 2 otroka. Plačajte 11,27 € in z družino preživite prelep dan med živalmi in v naravi, v vrednosti 23 €.

Ponudba vsebuje: izlet za 2 odrasla in 2 otroka: ogled mini ranča in živali, hranjenje živali, jahanje ponija pod nadzorom (oba otroka po 3 kroge v maneži) + ogled muzeja kmečke opreme.

11,27€
    Kupi kupon
Vrednost:
23,00 €
-51%
Prihranek:
11,73 €
 
 

Vse otroke in njihove starše, ki obožujejo konje in ostale domače živali vabimo, da obiščejo Mini ranč v Šempetru! Tokratna ponudba vsebuje izlet za 2 odrasla in 2 otroka: ogled mini ranča in živali, hranjenje živali, jahanje ponija pod nadzorom (oba otroka po 3 kroge v maneži) in ogled muzeja kmečke opreme.

Ob druženju z dvema mini ponijema nudijo otrokom osnovna znanja o konju, ravnanju z njim in osnovne veščine jahanja. Učili se boste pristopa h konju, čiščenje konja, uzdanja in sedlanja, vodenja konja, zajahanja in rahjahanja in še in še.

Poleg konjev boste na mini ranču lahko spoznali še mini ovčke in koze, goske, račke, kokoši, zajčke in mini pujske, njihovo obnašanje, navade, kako za njih skrbimo in kako jih nahranimo.
Nepozaben dan za vso družino zagotovljen!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!