70 % popusta na enomesečno neomejeno karto za vodene vadbe (Spinning, Zumba, TRX, ...) in obisk fitnesa, v Športnem društvu GIB! Plačajte 23,70 € za mesec skrbi za telo s fitnes in skupinsko vadbo, v vrednosti 79 €.

23,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
79,00 €
-70%
Prihranek:
55,30 €
 
 

Fitnes, vodena vadba ali kar oboje? Se vsak dan srečujete z novimi izzivi in vprašanji izbire, katerim kar ni in ni konca? Življenje je že tako prežeto s preveč izbirami na vsakršnem koraku - katero sadje bi jedli za malico, katere barve nogavic bi si danes nadeli, kaj bomo danes dobrega jedli, bi ostali doma ali raje odšli ven ... Prav zato vam bomo življenje danes malce olajšali. Vemo, da enkrat paše vadba na fitnes napravah in z utežmi, spet drugič pa se je bolje odpraviti na skupinsko vadbo Body Pumpa, TRX-a, Pilatesa, ... mogoče radi kolesarjenje trenirate tudi pozimi - na spinning kolesu, se zabavate na zumbi ob latino ritmih ali pa bi se želeli udeležiti katere izmed drugih ponujenih vadb, skupaj s prijatelji. Da si boste uredili svoj mesec gibanja čisto po svoje, ne zamudite te nore fit priložnosti v Športnem društvu Gib. In naj njihov moto postane tudi vaš: Gibanje je življenje, življenje je gibanje!

Športno društvo GIB je v svoji več kot 100-letni zgodovini že doslej izpisalo bogato športno zgodbo o uspehu. Zvesti vsem tradicijam in prostovoljnemu delu je danes sodobno organizirano športno društvo GIB prepoznavno v ožjem in širšem slovenskem prostoru, tako s programi za športno rekreacijo od 9 mesecev do 100 let in s programi kakovostnega vrhunskega športa, za področji ženske športne gimnastike in juda. Društvo z več kot 1600 člani ima 12 zaposlenih in preko štirideset amaterskih vodnikov, inštruktorjev, vaditeljev in trenerjev. Po obsegu in vrstah dejavnosti sodi društvo med največje v Sloveniji. Ponosni na Športni center GIB, ki obsega skoraj 5000 m2 pokritih površin (8 športnih dvoran) in 1500 m2 zunanjih športnih površin, z zanosom udejanjamo sodobne programe športa, ob standardnih programih imamo še številne razvojne projekte, ki so vezani tudi na partnerstva izven našega društva. Kot je v društveni zastavi simbolno zapisano »Gibanje je življenje, življenje je gibanje«, prav to je vsebina, ki jo izpisujejo vsak dan v praksi.

Imate raje fitnes vadbo ali skupinsko? Delo z utežmi ali kardio vadbo. Združujemo oboje!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

-60%
Rezerviranih 1437

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 791

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih 5
Ljubljana, Grand Hotel Union Business

Razkošno 2-urno razvajanje v Sense Wellness

V tej ponudbi lahko izberete tudi 2-urni privat zakup VIP rezidence za pare, za koriščenje ob torkih oz. sredah, med 17.00 in 22.00, za 99 €!

Super cena
Rezerviranih 5

Nova soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!

-61%
Rezerviranih 3

Refleksnoconska masaža stopal v Studiu Suzana

Podarite si sprostitev, preženite stres! Možnost istočasne masaže v dvoje, ob nakupu 2 kuponov!