Brezplačne pnevmatike! G24 zavarovanja in 1nadan.si podarjata: 10 x bon (v vrednosti 200 €) za nakup kompleta zimskih pnevmatik! Dodatne mega ugodnosti pri morebitni sklenitvi G24 zavarovanja!

S klikom na "kupi kupon" brezplačno sodelujete v nagradni igri. Ob morebitni sklenitvi G24 zavarovanja pa pridobite še brezplačno zeleno karto (4,20 €) in ste v žrebu za brezplačno G24 zavarovanje*!

0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 

»Z G24 ponudbo avtomobilskih zavarovanj »čist' smooth« po popuste, po zavarovanje in nove gume!«
Spoznajte G24! G24 je avtomobilsko zavarovanje, ki ga lahko sklenete le preko spletne strani. Na voljo vam je 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vse dni v letu, v le nekaj korakih.

Čudovita jesen je že tu. Pričakali smo jo z nasmehom na obrazu a hkrati bomo poskrbeli, da bomo zimo pričakali pripravljeni. Jeklenemu  konjičku bo tako kmalu potrebno zamenjati poletne pnevmatike z zimskimi. In kot, da to ne bi bil dovolj velik strošek, vas ravno sedaj čaka tudi sklenitev zavarovanja. Brez skrbi, G24 za ugodnost poskrbi – avtomobilska zavarovanja že od 0,19 € na dan**!

Z boni ugodnosti v višini 200 € in G24 do novih pnevmatik! Poleg bonov za nakup novih pnevmatik desetim izžrebancem, nudijo prav vsakemu, ki sklene zavarovanje v roku od 23. 09. 2013 do 23. 11. 2013, vrednost popusta v višini zneska zelene karte 4,20 €. In to še ni vse. Morda boste ravno vi tisti srečnež, ki si boste v času nenehnih dvigovanj cen priklikali zavarovanje zastonj. Tako je, »čist' smooth« vam podarijo celotne stroške G24 zavarovanja. 

Kako sklenete zavarovanje na G24, pridobite zeleno karto in ste v žrebu za brezplačno G24 avtomobilsko zavarovanje?  Obiščite www.g24.si in ob sklenitvi zavarovanja v polje za kodo za popust vpišite G241n.

G24. Pri njih zavarovancem na obraze rišejo nasmeh. Kliknite in sodelujte. Pa srečno!

*Pravila nagradne igre v celoti se nahajajo tukaj --> http://bit.ly/18jUJWB.
** Več  informacij o ponudbi avtomobilskih zavarovanj na www.G24.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!