Fantastična masažna sprostitev! - 55 % na izjemno 60-minutno klasično masažo celega telesa z eteričnimi olji v kozmetičnem salonu Vivas!

Podarite si popolno sprostitev telesa in duha!

18,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-55%
Prihranek:
22,00 €
 
 

Masaža je popolna terapija relaksacije za dušo in telo, s kombinacijo masažnih tehnik in eteričnih olj lahko telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije. Eterična olja dodajajo pri mišičnih težavah, utrujenosti, bolečinah, strijah ali za izboljšanje tonusa kože, delujejo pa na vseh področjih: fizičnem, psihičnem, duhovnem in čustvenem.

S klasično ali švedsko masažo dosežemo telesno in duševno sprostitev. Klasična masaža ugodno vpliva na splošno počutje, pospešuje delovanje krvnega in limfnega obtoka, pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje. Masaža je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita, odpravlja stres in napetost mišic in mišicam povrne moč. Prav tako masaža izboljšuje izmenjavo prehranskih snovi in kisika v celicah, zmanjšuje glavobole, vrtoglavice, bolečine v hrbtu, bolečine v križu, bolečine v sklepih, sprošča in pomirja.

V kozmetičnem salonu Vivas, vam ponujajo več. To je prostor, kjer se čas ustavi in kjer popolnoma pozabite na zunanji svet ter se v celoti posvetite sebi. V tej oazi miru vam pomagajo definirati vašo lepoto z vrhunskimi storitvami iz področja kozmetike.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 15
NOVO

Dostava pice po izbiri pri Pizza Fon Salamon

Za lačne želodčke poskrbi Pizza Fon Salamon, dostava na dom!

-50%
Rezerviranih 15
NOVO

8 fotografij za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!

-50%
Rezerviranih 7
NOVO

Švedska masaža celega telesa (60 min)

Poleg sprostitve in zadovoljstva masaža prinaša tudi mnoge koristi za ohranjanje zdravja in dobrega počutja!

-62%
Rezerviranih 9
NOVO

Digitalno razvijanje 50 fotografij v 1 uri!

V tej ponudbi lahko izberete tudi digitalno razvijanje 100 fotografij za 11 €!

Super cena
Rezerviranih 5
NOVO Ljubljana, Grand Hotel Union Business

Razkošno 2-urno razvajanje v Sense Wellness

V tej ponudbi lahko izberete tudi 2-urni privat zakup VIP rezidence za pare, za koriščenje ob torkih oz. sredah, med 17.00 in 22.00, za 99 €!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Spoznavni tečaj jadralnega padalstva pri iFly

V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode!