- 75 % na paket zobozdravstvenih storitev v ordinaciji Dental Horvat v Samoboru: pregled in posvet + ortopantomografsko slikanje (RTG) + čiščenje zobnega kamna + poliranje s profilaktično pasto in peskanje + profilaksa s fluorom!

Visokokakovostna storitev v Samoboru, tik za slovensko-hrvaško mejo! Ne spreglejte vseh opcij ponudbe med dodatnimi možnostmi!

33,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
133,00 €
-75%
Prihranek:
100,00 €
 
 

Zasebna zobna ordinacija Horvat iz Samobora temelji na znanju in družinski tradiciji, ki traja že več desetletij. Da bi pacientu zagotovili celovito skrb za zdravje, so stomatološke storitve dopolnjene s storitvami s področja parodontologije. V sklopu ordinacije je tudi dentalni laboratorij.
Laboratorij neguje tri desetletja dolgo tradicijo z jamstvom vrhunske kvalitete dela in tridesetletnimi izušnjami lastnikov in vodij laboratorija, ki opravljajo tehnično in estetsko najzahtevnejše posege. Dodelan spoj sodobne tehnologije, vrhunskih materialov in interdisciplinarnega sodelovanja omogočajo zagotavljanje vrhunskih storitev vsem pacientom.
Na voljo so tudi parkirna mesta, brezplačen wi-fi in otroški kotiček.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 1116

Celodnevno kopanje in savne v termalnem centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

Super cena
Rezerviranih 775

Celodnevno kopanje v Zdravilišču Radenci

Vstopite v svet termalnih mehurčkov! V tej ponudbi lahko izberete tudi celodnevno kopanje + dunajski zrezek s prilogo za 12,60 €.

Super cena
Rezerviranih 52

Sobotno kosilo in celodnevno dogajanje na Kopah

Preživite popoln dan na prelepih Kopah v odlični družbi in izjemni zabavi! V tej ponudbi je na voljo tudi otroško kosilo s celodnevnim dogajanjem za 5,90 €!

-51%
Rezerviranih 3
NOVO

Izlet s kajakom ali kanujem po Kolpi s kosilom

Nepozabna dogodivščina na vodi! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi spusta s kanujem ali kajakom - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-57%
Rezerviranih 5
NOVO

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 7

Potapljaški tečaj v Piranu z Nemo Divers

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi potapljaški tečaji - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!