NOV Brow bar by Viki! - 56 % na vrhunsko in strokovno oblikovanje in barvanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills, v prvem Brow baru, salonu za oblikovanje obrvi Viki's Bar!

Za čudovite in lepo oblikovane obrvi!

Oblikovanje obrvi
Oblikovanje obrvi
7,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-56%
Prihranek:
10,10 €
 
 

Izpilite podobo obraza s pravilno oblikovanimi obrvmi!

Metoda Anastasia Beverly Hills je očarala ženske po celem svetu in po njej oblikujejo obrvi svetovno znane zvezde HollywoodaPravilna oblika obrvi se določi glede na obliko obraza s pomočjo posebnega šablona. Z voskom in pinceto se odstranijo vse odvečne dlačice, skrajšajo predolge dlačice ter poudari oblik obrvi z ustrezno barvo. Postopek je hiter in neboleč. Poudarite naraven videz vaših obrvi!

Profesionalno oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills se je iz trenda hitro razvilo v nujni lepotni ritual. Nobena druga storitev namreč tako na hitro ne olepša in izpili podobe obraza kakor pravilno oblikovane obrvi. Anastasiiina tehnika ponuja izjemne rezultate, zaradi katerih ji med najbolj glamuroznimi zvezdami Hollywooda pripada status ikone. Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Sharon Stone in druge preletijo tudi pol sveta, da se lahko prepustijo umetnikom salona na Beverly Hillsu.

Viki Leški je mojstrica oblikovanja obrvi Anastasia Beverly Hills, ki se je sistema profesionalnega oblikovanja obrvi naučila takrat, ko je Anastasia Soare predstavila to revolucionarno oblikovanje obrvi v Ljubljani. Zgodba o uspehu Anastasijji, je Viki takrat močno navdušila. Njeni začetki so bili v majhnem, a prikupnem kotičku v Maximarketa, na oddelku kozmetike. Njena prepoznavnost se je hitro širila in kmalu se je pokazala potreba po širitvi ponudbe. Svojo prepoznavnost je razširila v svojem prestižnem frizersko kozmetičnem salonu Viki's place in danes lahko ponudbo koristite v prvem Brow baru - Viki's bar.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!