- 51 % na korekcijska očala: okvir priznane blagovne znamke (Armani, Vogue, idr.) iz preteklih sezon + dioptrijski stekli 6diop/2cyl z antirefleksom in trdim slojem + montaža + pregled vida + 2 leti garancije na stekla + etui in čistilna krpica, na eni od 10 lokacij Optike Aleksandra!

Izbirate lahko med pestrim naborom priznanih blagovnih znamk kot so Calvin Klein, Emporio Armani, Vogue, Adidas, Cavalli, Cosmopolitan, Chloe in druge!

Korekcijska ocala priznane blagovne znamke + pregled
Korekcijska ocala priznane blagovne znamke + pregled
99,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
202,05 €
-51%
Prihranek:
103,05 €
 
 

Korekcijska očala in vid
Vid je za vsakogar nekaj izredno pomembnega. Korekcijska očala nam pomagajo ob refrakcijskih napakah našega vida; potrebujemo jih, če slabo vidimo na daleč, blizu ali pa imamo težave z ostrino. Nekateri si s korekcijskimi očali pomagajo ob motečem bleščanju (npr. nasproti vozeči avtomobili), drugim pomagajo ob škiljenju ali glavobolih.

Na vseh lokacijah Optike Aleksandra opravljajo preglede vida ali okulistične preglede. S strokovnim posvetom pri okulistu ali optometristu vam lahko pomagajo ob težavah z vidom.

Korekcijska očala so za ljudi, ki slabo vidijo, velika sprememba, nov način življenja in odličen optični pripomoček, hkrati pa vedno bolj tudi modni dodatek. V Optiki Aleksandra lahko izbirate med različnimi znamkami, oblikami, barvami in vrstami korekcijskih okvirjev. S strokovnim znanjem, večletnimi izkušnjami vam pri izbiri pravega okvirja z veseljem pomagajo in svetujejo.

Kako izbrati pravi korekcijski okvir
Pri izbiri korekcijskega okvirja je pomembno, da ga izbiramo glede na obliko obraza, barvo kože, barvo oči, upošteva se tudi frizura, garderoba, make-up in okoliščine, v katerih bodo korekcijska očala uporabljana. Vsekakor pa se mora okvir udobno prilegati, uporabnik pa tudi po več urah nošenja z očali dobro počutiti.
Na voljo je več materialov, iz katerih je korekcijski okvir lahko izdelan (acetat, plastika, kovina, titan, jeklo, les). Vsak material ima svoje prednosti in slabosti. Izbira je odvisno od namembnosti očal – jih potrebujete za vsakodnevno nošnjo ali samo občasno; morda jih boste uporabljali tudi pri športnih aktivnostih.
Korekcijska očala dopolnjujejo obraz, zato je priporočljivo, da preizkusite več vrst korekcijskih okvirjev. Ob primerjanju in strokovnem svetovanju v Optiki Aleksandra pomagajo najti očala, ki vam pristajajo, so udobna in najprimernejša za vaš življenjski stil.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!